Veelgestelde vragen

Startseite > Veelgestelde vragen > Er is een probleem met de kalender in het sollicitatieformulier. Waarom kan ik geen datum na 09/04/2018 kiezen?

Er is een probleem met de kalender in het sollicitatieformulier. Waarom kan ik geen datum na 09/04/2018 kiezen?

Categorieën veelgestelde vragen: 
>

Het sollicitatieformulier is vooral bedoeld om na te gaan of een kandidaat op de uiterste datum voor het indienen van sollicitaties voldoet aan alle voorwaarden in de aankondiging.

Let in dit verband op het volgende:

  • De uiterste sollicitatiedatum was 10/04/2018. Kandidaten moesten dus aan alle voorwaarden voldoen op de laatste volledige dag voor die deadline: 09/04/2018.
  • Om mee te doen aan dit vergelijkend onderzoek is geen beroepservaring nodig. Als u wilt, mag u wel beroepservaring tot en met 09/04/2018 vermelden.
    U mag ook een volledig cv toevoegen (zie de linkerkant van uw EPSO-account). Die informatie delen wij met de diensten die op zoek zijn naar medewerkers, maar dat doen we pas als u op de reservelijst van geslaagde kandidaten komt.
  • U moet minimaal een bachelor-diploma hebben. U mag extra diploma’s vermelden, maar alleen als u die voor de uiterste datum heeft behaald.
  • Studenten in het laatste jaar van hun bacheloropleiding kunnen deelnemen aan het vergelijkend onderzoek, mits zij uiterlijk op 31/07/2018 hun diploma halen.
    U moet in dat geval het desbetreffende vakje op het eerste tabblad van het sollicitatieformulier aanvinken.
Reference number: 

Vond u dit antwoord nuttig?

Ja Nee