Întrebări și răspunsuri

Acasă > Întrebări și răspunsuri > Calendarul din formularul de înscriere nu funcționează corect. De ce nu pot selecta o dată după 9.4.2018?

Calendarul din formularul de înscriere nu funcționează corect. De ce nu pot selecta o dată după 9.4.2018?

Principalul scop al formularului de înscriere este de a stabili dacă un candidat îndeplinește toate condițiile prevăzute în anunțul de concurs la data expirării perioadei de înscriere.

În acest context, precizăm că:

  • Data-limită de înscriere a fost 10.4.2018. Data luată în considerare pentru a determina dacă un candidat îndeplinește condițiile este ultima zi completă de dinaintea datei-limită: 9.4.2018.
  • Pentru acest concurs nu este necesară nicio experiență profesională. Candidații care doresc să adauge experiență profesională o pot face până la data de 9.4.2018.
    Candidații pot adăuga și un CV cu informații complete (a se vedea în partea stângă a paginii în contul EPSO) care va fi transferat serviciilor de recrutare în cazul în care aceștia reușesc și sunt înscriși pe lista de rezervă.
  • Cerința minimă cu privire la studii este diploma de licență. Candidații pot adăuga alte diplome, însă numai pentru studiile finalizate până la expirarea termenului-limită.
  • Studenții în ultimul an de facultate (care urmează să obțină diploma de licență) pot participa la concurs, cu condiția să le fie eliberată diploma până cel târziu la data de 31.7.2018.
    Ei trebuie să bifeze căsuța corespunzătoare în primul tab al formularului de înscriere.
Reference number: 

V-a ajutat acest răspuns?

Da Nu