Pogosta vprašanja

Domača stran > Pogosta vprašanja > Nekaj je narobe s koledarčkom v prijavnici. Zakaj ne morem označiti datuma po 9. 4. 2018?

Nekaj je narobe s koledarčkom v prijavnici. Zakaj ne morem označiti datuma po 9. 4. 2018?

Prijavni obrazec naj nam bi predvsem pomagal ugotoviti, ali kandidat izpolnjuje vse pogoje iz razpisa natečaja na zadnji dan roka za oddajo prijave.

Glede na to opozarjamo:

  • rok za oddajo prijave je bil 10. 4. 2018. Datum, na katerega mora kandidat izpolnjevati pogoje, je zadnji polni dan pred rokom: 9. 4. 2018.
  • Za prijavo na ta natečaj ne zahtevamo delovnih izkušenj. Kandidati, ki želijo dodati delovno izkušnjo, lahko to storijo, če se je končala najpozneje 9. 4. 2018.
    Kandidati lahko priložijo tudi življenjepis z vsemi informacijami (glej levo stran računa EPSO), ki ga bomo predložili kadrovskim službam, če se bodo uvrstili na rezervni seznam uspešnih kandidatov.
  • Najnižja zahtevana izobrazba je diploma prve stopnje univerzitetnega študija. Kandidati lahko dodajo tudi druge diplome, če so pridobljene do navedenega roka.
  • Študenti zadnjega letnika univerzitetnega študija (prve stopnje) se lahko prijavijo na natečaj, če bodo diplomirali do 31. 7. 2018.
    Odkljukati morajo ustrezen okvirček v prvem zavihku prijavnega obrazca.
Reference number: 

Ali vam je bil odgovor v pomoč?

Da Ne