Gyakran feltett kérdések

Kezdőlap > Gyakran feltett kérdések > Problémába ütköztem a jelentkezési lap „naptár” részénél. Miért nem jelölhetek be 2019. június 24-e utáni dátumot?

Problémába ütköztem a jelentkezési lap „naptár” részénél. Miért nem jelölhetek be 2019. június 24-e utáni dátumot?

A jelentkezési lap arra szolgál, hogy megállapíthassuk: a pályázó a jelentkezési időszak zárónapján megfelel-e a versenyvizsga-felhívásban rögzített feltételeknek.

A fentiek fényében, kérjük, vegye figyelembe az alábbiakat:

 • A jelentkezés határideje 2019. június 25-e volt.
  A pályázóknak legkésőbb a határidő előtti napon (azaz 2019. június 24-én) meg kellett felelniük a feltételeknek.
 • A jelentkezéshez nem volt szükség szakmai tapasztalatra.
  A pályázók beszámolhatnak a jelentkezési lapon szakmai tapasztalataikról, ám a szakmai tapasztalat záró dátuma nem lehet későbbi időpont, mint 2019. június 24-e.
  A pályázók továbbá csatolhatják teljes önéletrajzukat is a jelentkezésükhöz (lásd az EPSO-fiók bal oldalát). Ha egy pályázónak sikerül a versenyvizsga és felkerül a tartaléklistára, akkor önéletrajzát megküldjük a munkaerő-felvételt hirdető szervezeti egységeknek.
 • A pályázóknak legalább alapfokozatú végzettséggel kell rendelkezniük.
  A pályázók hozzáadhatnak a jelentkezésükhöz további okleveleket is, feltéve, hogy a vonatkozó tanulmányokat a határidőig befejezték.
 • A versenyvizsgán hallgatók is részt vehetnek, feltéve, hogy (alapképzést igazoló) oklevelüket legkésőbb 2019. július 31-ig megkapják.
  A hallgatóknak ki kellett pipálniuk a megfelelő négyzetet a jelentkezési lap első rovatában.

Hasznos volt-e ez a válasz?

Igen Nem