Gyakran feltett kérdések

Kezdőlap > Gyakran feltett kérdések > Miért nem módosíthatom a nyelvtudásomra vonatkozó információkat a jelentkezési lap második részében?

Miért nem módosíthatom a nyelvtudásomra vonatkozó információkat a jelentkezési lap második részében?

A jelentkezési lap első részében a pályázóknak meg kellett adniuk az általuk ismert uniós nyelveket. A jelentkezés első részének érvényesítése után a megadott nyelvek ezért már nem módosíthatók.

A beérkezett információk alapján határoztuk meg azt az öt nyelvet, amelyen a versenyvizsga-eljárás vizsgáit le lehet tenni.

A jelentkezési lap második részét július elejétől lehet szerkeszteni (a további információkat lásd az EPSO-fiókban). Kizárólag azok a pályázók választhatják itt ki vizsganyelveiket, akik bejelöltek legalább két olyan nyelvet, amelyek közül legalább az egyik az EPSO által felajánlott öt nyelv valamelyike, és e két nyelv közül az egyiket legalább B2, a másikat pedig legalább C1 szinten ismerik. Ezeket a nyelveket a pályázóknak a jelentkezési lap első részében már be kellett jelölniük. Ezért nem lehet módosítani a nyelvtudásra vonatkozó információkat a jelentkezés második szakaszában.

Hasznos volt-e ez a válasz?

Igen Nem