Întrebări și răspunsuri

Acasă > Întrebări și răspunsuri > De ce nu îmi pot edita competențele lingvistice în a doua parte a formularului de candidatură?

De ce nu îmi pot edita competențele lingvistice în a doua parte a formularului de candidatură?

În prima parte a formularului de candidatură, le cerem candidaților să declare toate limbile oficiale ale UE pe care le cunosc. După validarea acestei prime părți a formularului de candidatură, limbile declarate nu mai pot fi modificate.

Pe baza declarațiilor candidaților, propunem 5 limbi în care pot fi susținute probele concursului.

În a doua parte a formularului de candidatură, disponibilă pentru completare de la începutul lunii iulie (vă rugăm să vă verificați contul EPSO pentru detalii), pot selecta limbile în care vor susține testele doar candidații care au declarat minimum 2 limbi (cunoscute cel puțin la nivelul B2, pentru una dintre ele și respectiv C1, pentru cealaltă) din care cel puțin una se numără printre cele 5 limbi alese la finalul primei etape a înscrierii. Ei trebuie să fi declarat aceste limbi în prima parte a formularului de candidatură. Acesta este, așadar, motivul pentru care competențele lingvistice nu mai pot fi modificate în a doua parte a formularului de candidatură.

V-a ajutat acest răspuns?

Da Nu