ЧЗВ

Начало > ЧЗВ > Имам увреждане или определено медицинско състояние, което налага специални мерки на тестовете за подбор за процедурата CAST/P. Какво трябва да направя?

Имам увреждане или определено медицинско състояние, което налага специални мерки на тестовете за подбор за процедурата CAST/P. Какво трябва да направя?

Можете да поискате специални мерки за тестовете за подбор за процедурата CAST/P във формуляра за кандидатстване, като поставите отметка в полето специални изисквания. Също така ще трябва да попълните подробен формуляр за специалните мерки, от които се нуждаете, и да ни изпратите съответните удостоверителни документи.

Ако ви бъдат предоставени разумни улеснения за тестовете на компютър, ще ви информираме за тях преди датата на вашия тест. В някои случаи определянето и организацията на разумните улеснения може да отнеме време и затова е възможно да ви поканим да участвате в тестовете през следващия период. Ако случаят е такъв, ще се свържем с вас възможно най-скоро.

ЕПСО ще гарантира, че всички предварително подбрани кандидати са поканени и участват в тестовете при възможно най-добрите условия.

Моля, имайте предвид, че други тестове, като интервюта, се организират пряко от институциите на ЕС. Няма да споделяме информация за вашето състояние и специални потребности със службите, набиращи персонал. Ако имате нужда от специални мерки след тестовете на компютър, моля, информирайте набиращите персонал веднага след като получите покана за тестовете за назначаване.

Отговорът полезен ли беше?

Да Не