Ofte stillede spørgsmål

Home > Spørgsmål og svar > Jeg har et handicap eller en sygdom, der kræver tilpasninger af udvælgelsesprøverne i forbindelse med CAST/P-proceduren. Hvad skal jeg gøre?

Jeg har et handicap eller en sygdom, der kræver tilpasninger af udvælgelsesprøverne i forbindelse med CAST/P-proceduren. Hvad skal jeg gøre?

Du kan på ansøgningsformularen anmode om tilpasning af udvælgelsesprøverne i forbindelse med CAST/P-proceduren ved at sætte kryds i feltet "Særlige behov". Du skal også udfylde et detaljeret informationsskema om dine særlige behov og sende os dokumentation.

Hvis du får bevilget rimelig tilpasning af de computerbaserede test, vil vi informere dig om tilpasningerne før din testdato. I nogle tilfælde kan det tage noget tid at definere og tilrettelægge tilpasningerne, og vi vil derfor eventuelt opfordre dig til at tage dine test i den næste testperiode. Hvis dette er tilfældet, informerer vi dig hurtigst muligt om det.

EPSO sørger for, at alle forhåndsudvalgte ansøgere inviteres og tager deres test under de bedst mulige vilkår.

Bemærk, at andre prøver, f.eks. interviews, tilrettelægges af EU-institutionerne selv. EPSO videregiver ikke oplysninger om din situation og dine særlige behov til de ansættende institutioner. Hvis du har brug for særlige tilpasninger, efter du har overstået de computerbaserede test, bedes du selv kontakte den ansættende afdeling, så snart du modtager en invitation til ansættelsesprøve.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Ja Nej