Usein kysyttyä

Etusivu > Usein kysyttyä > Minulla on vamma/sairaus, jonka vuoksi tarvitsen erityisjärjestelyjä CAST/P-menettelyn valintakokeissa. Miten minun on meneteltävä?

Minulla on vamma/sairaus, jonka vuoksi tarvitsen erityisjärjestelyjä CAST/P-menettelyn valintakokeissa. Miten minun on meneteltävä?

Voit pyytää erityisjärjestelyjä CAST/P-menettelyn valintakokeisiin merkitsemällä hakulomakkeessa Erityistarpeet-ruudun. Sinun on myös täytettävä lomake, jossa ilmoitat, millaisia erityisjärjestelyjä tarvitset, sekä toimitettava pyyntöäsi tukevat asiakirjat.

Jos sinulle myönnetään kohtuullisiksi katsottuja erityisjärjestelyjä tietokoneella tehtäviä kokeita varten, ilmoitamme niistä ennen koepäivää. Joissakin tapauksissa järjestelyjen määritteleminen ja järjestäminen saattaa viedä jonkin aikaa, ja tämän vuoksi sinut voidaan kutsua tekemään koe seuraavan koejakson aikana. Tällöin sinulle ilmoitetaan asiasta mahdollisimman pian.

EPSO varmistaa, että kaikki esivalinnan läpäisseet hakijat kutsutaan kokeisiin ja testataan niin, että he voivat suorittaa kokeet mahdollisimman suotuisissa olosuhteissa.

Huomaa, että muita kokeita (esim. haastatteluja) järjestävät palvelukseen ottavat EU:n toimielimet. EPSO ei välitä rekrytoivalle osastolle tietoja vammastasi/sairaudestasi tai erityistarpeistasi. Jos tarvitset erityisjärjestelyjä tietokoneella tehtävien kokeiden jälkeen, ilmoita tästä rekrytoivalle osastolle heti, kun olet saanut kutsun palvelukseenottokokeisiin.

Oliko tästä vastauksesta apua?

Kyllä En