Gyakran feltett kérdések

Kezdőlap > Gyakran feltett kérdések > Fogyatékosságom vagy egészségi állapotom miatt speciális körülményekre van szükségem a CAST/P eljárás kiválasztási tesztjei során. Mi a teendőm?

Fogyatékosságom vagy egészségi állapotom miatt speciális körülményekre van szükségem a CAST/P eljárás kiválasztási tesztjei során. Mi a teendőm?

Ha Önnek speciális vizsgakörülményekre van szüksége a CAST/P eljárás kiválasztási tesztjei során, kérjük, jelentkezési lapján jelölje be a „Speciális igények” négyzetet. Ki kell töltenie egy részletes űrlapot is az igényeiről, és el kell küldenie nekünk a megfelelő igazolásokat.

Ha munkatársaink speciális vizsgakörülményeket ítélnek meg Önnek a számítógépes tesztekhez, erről a teszt időpontja előtt értesítjük Önt. Előfordulhat, hogy időbe telik megtervezni és megszervezni a speciális vizsgakörülményeket. Ilyenkor arra kérjük Önt, hogy a következő vizsgaidőszakban vizsgázzon, és erről a lehető leghamarabb értesítjük Önt.

Az EPSO gondoskodik arról, hogy a kiválasztott pályázók a lehető legideálisabb körülmények között vizsgázhassanak, és hogy a vizsgával kapcsolatos információkat időben megkapják.

Figyelem! A többi vizsgát (pl. interjú) közvetlenül az uniós intézmények szervezik. Egészségi állapotáról vagy speciális igényeiről semmilyen információkat nem adunk át a felvételiztetőknek. Ha Ön meghívást kap a számítógépes teszteket követő felvételi vizsgákra, és ott szintén speciális vizsgakörülményekre lesz szüksége, kérjük, erről haladéktalanul értesítse a felvételért felelős szervezeti egységet.

Hasznos volt-e ez a válasz?

Igen Nem