Veelgestelde vragen

Startseite > Veelgestelde vragen > Ik heb een handicap of een medische aandoening waardoor ik bij de selectieproeven van de CAST/P-procedure aangepaste voorzieningen nodig heb. Wat moet ik doen?

Ik heb een handicap of een medische aandoening waardoor ik bij de selectieproeven van de CAST/P-procedure aangepaste voorzieningen nodig heb. Wat moet ik doen?

U kunt op het aanvraagformulier aangeven dat u bij de selectietoetsen van de CAST/P-procedure aangepaste voorzieningen nodig heeft door het vakje voor bijzondere voorzieningen aan te vinken. U moet ook een uitgebreid informatieformulier invullen over de aanpassingen die u nodig heeft en ons de nodige bewijsstukken sturen.

Als we u bij het afleggen van de computertoetsen aangepaste voorzieningen bieden, laten we u dat vóór de dag van de tests weten. Soms duurt het wat langer om u de nodige voorzieningen te kunnen bieden en vragen we u om de test in de volgende testperiode af te leggen. Mocht dit het geval zijn, dan laten we u dat zo snel mogelijk weten.

EPSO zorgt ervoor dat iedereen die door de voorselectie komt, de toetsen onder de best mogelijke omstandigheden kan afleggen.

Let erop dat andere onderdelen van de procedure, zoals het sollicitatiegesprek, door de EU-instellingen zelf worden georganiseerd. We delen geen informatie over uw gezondheidstoestand en eventuele bijzondere voorzieningen met recruiters. Daarom moet u, als u ook na de computertests aangepaste voorzieningen nodig heeft, zelf de recruiters daarvan in kennis stellen zodra u de uitnodiging voor de aanwervingstoetsen heeft ontvangen.

Vond u dit antwoord nuttig?

Ja Nee