Întrebări și răspunsuri

Acasă > Întrebări și răspunsuri > Din cauza unui handicap/ a unei afecțiuni de care sufăr, aș avea nevoie de ajustări în timpul procedurii de selecție CAST/P. Ce trebuie să fac?

Din cauza unui handicap/ a unei afecțiuni de care sufăr, aș avea nevoie de ajustări în timpul procedurii de selecție CAST/P. Ce trebuie să fac?

Puteți solicita efectuarea unor ajustări speciale în timpul testelor de selecție pentru procedura CAST/P în formularul de candidatură, bifând caseta „Cerințe speciale”. Va trebui să completați în plus un formular cu informații detaliate despre nevoile dumneavoastră speciale și să ne trimiteți documentele justificative relevante.

Dacă vi se aprobă cererea de ajustări la testul pe calculator, vă vom informa înainte de data testului. Uneori, este nevoie de timp pentru definirea și organizarea unor ajustări rezonabile și de aceea am putea să vă invităm să susțineți testele în următoarea perioadă de testare. Dacă se întâmplă acest lucru, vă vom informa cât mai curând posibil.

EPSO se va asigura că toți candidații preselectați sunt invitați și testați în cele mai bune condiții posibile.

Vă atragem atenția asupra faptului că alte teste, cum ar fi interviurile, sunt organizate direct de către instituțiile UE. Nu vom transmite serviciilor de recrutare din instituțiile UE nicio informație referitoare la afecțiunea dumneavoastră și la nevoile speciale asociate. Dacă aveți nevoie de ajustări speciale după testele pe calculator, vă rugăm să informați serviciile de recrutare de îndată ce vă trimit o invitație la testele de recrutare.

V-a ajutat acest răspuns?

Da Nu