Forside > Spørgsmål og svar > Jeg har glemt mit brugernavn (login). Hvad skal jeg gøre?

Jeg har glemt mit brugernavn (login). Hvad skal jeg gøre?

Spørgsmålskategorier:

Gå til denne side, og følg instrukserne.

Vi sender dig en e-mail med yderligere instrukser til e-mailadressen i din EPSO-konto. Hvis du fortsat har problemer med at logge på din konto, skal du kontakte EPSO's hjælpetjeneste med det samme.

Bemærk: EPSO's ansatte vil ALDRIG bede dig om dit password via e-mail. Du logger altid ind via en sikker forbindelse angivet med en lille hængelås.