Usein kysyttyä

Etusivu > Usein kysyttyä > Olen unohtanut käyttäjätunnukseni. Mitä teen?

Olen unohtanut käyttäjätunnukseni. Mitä teen?

Napsauta tätä linkkiä ja noudata sivulla olevia ohjeita.

Lähetämme sinulle EPSO-tililläsi ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin, jossa on lisäohjeita. Jos et vieläkään pääse EPSO-tilillesi, ota yhteyttä EPSOn tukipalveluun välittömästi.

Huom. EPSOn henkilöstö EI KOSKAAN pyydä salasanaasi sähköpostitse. Käytä aina suojattua yhteyttä, kun kirjaudut tilillesi. Tunnistat suojatun yhteyden riippulukosta.