Startseite > Veelgestelde vragen > Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten (login). Wat nu?

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten (login). Wat nu?

Categorieën veelgestelde vragen:

Ga naar deze pagina en volg de instructies.

Wij sturen dan een e-mail met verdere aanwijzingen naar het e-mailadres van uw EPSO-account. Kunt u na het opnieuw instellen van uw wachtwoord nog steeds niet inloggen, neem dan meteen contact op met EPSO.

Opgelet: EPSO of zijn medewerkers vragen u NOOIT om uw wachtwoord! Log alleen in via een beveiligde verbinding. U herkent zo'n verbinding aan het hangslotje in de adresbalk van uw browser.