Ofte stillede spørgsmål

Home > Spørgsmål og svar > Complaints > Multiple choice-prøver

Multiple choice-prøver

Der var et problem med et af multiple choice-spørgsmålene i udvælgelsesprøven for kontraktansatte (CAST Permanent). Hvad kan jeg gøre?

Hvis du er i alvorlig tvivl om indholdet af et testspørgsmål, bedes du kontakte EPSO's kontaktcenter for ansøgere inden for tre kalenderdage efter din test og klart redegøre for omstændighederne og angive dit ansøgernummer (læs om proceduren i indkaldelsen af interessetilkendegivelser). Hvis et bestemt spørgsmål ikke opfylder EPSO's strenge kvalitetskrav på trods af den grundige kvalitetskontrol, som det har gennemgået, vil EPSO gøre følgende for at rette op på problemet:- Spørgsmålet vil blive rettet eller taget ud af databasen- Der kan gives kompensation, hvis det har haft negative...

mere

Jeg har et handicap og har haft problemer med at få adgang til EPSO's website og/eller min EPSO-konto under min udvælgelsesprøve. Hvem skal jeg kontakte for at fortælle om mine problemer og om, hvad jeg mener der kan gøres for at afhjælpe dem?

Tilgængelighed er meget vigtig for EPSO. Vi arbejder hele tiden på at gøre vores kommunikation og udvælgelsesprøver mere tilgængelige. Men hvis du har problemer med at få adgang til din EPSO-konto eller vores website kan du kontakte os med det samme og fortælle os om problemet og om, hvordan du mener, vi kan afhjælpe det. Din feedback er vigtig for os. Den hjælper os med at forbedre vores tjenester og gøre dem mere tilgængelige for alle. Du kan læse mere om, hvad EPSO gør for at forbedre tilgængeligheden, på vores side om lige muligheder.

mere

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg mener, at jeg er blevet uretfærdigt behandlet i forbindelse med min udvælgelsesprøve, fordi jeg er anderledes?

EPSO lægger stor vægt på ligestilling og diversitet og gør sit yderste for at sikre lige muligheder, ligebehandling og lige adgang for alle ansøgere. Hvis du mener, at du er blevet uretfærdigt behandlet eller forskelsbehandlet på grund af køn, race, hudfarve, etnisk eller social oprindelse, genetiske anlæg, sprog, religion eller tro, politiske og andre anskuelser, tilhørsforhold til et nationalt mindretal, formueforhold, afstamning, handicap, alder eller seksuel orientering, bedes du kontakte os med det samme og fortælle os om det.

mere

Der var et problem med et af mine multiple choice-spørgsmål. Hvad kan jeg gøre?

Hvis du er i alvorlig tvivl om indholdet af et testspørgsmål, bedes du kontakte EPSO's kontaktcenter for ansøgere inden for tre kalenderdage efter din test og klart redegøre for omstændighederne og angive dit ansøgernummer (læs om neutraliseringsproceduren i meddelelsen om udvælgelsesprøven). Hvis et bestemt spørgsmål ikke opfylder EPSO's strenge kvalitetskrav på trods af den grundige kvalitetskontrol, som det har gennemgået, vil EPSO gøre følgende for at rette op på problemet: Spørgsmålet vil blive rettet eller taget ud af databasen Hvis spørgsmålet neutraliseres, vil dette fremgå af de...

mere

Hvad skal jeg gøre, hvis der opstår et teknisk eller organisatorisk problem i prøvecentret, som kan påvirke min udvælgelsesprøve eller mine resultater?

Hvis der opstår et problem, skal du: bede en tilsynsførende løse problemet og anmode om, at hændelsen registreres skriftligt OG meddele EPSO skriftligt om problemet inden for tre dage efter testen via onlinekontaktformularen med en kort beskrivelse af hændelsen.

mere

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har tekniske problemer i forbindelse med booking af den computerbaserede test?

Hvis du har tekniske problemer i forbindelse med booking, ombooking eller aflysning af din computerbaserede test, bedes du kontakte Prometric direkte: Pr. e-mail: epso_en@prometric.com Pr. telefon (gratis): Østrig 0800 201 768 Belgien 0800 80293 Bulgarien 00800 1104423 Kroatien 0800 222 354

mere

Har du læst oplysningerne, og vil du indsende en klage nu?

Ja Nej