Usein kysyttyä

Home > Usein kysyttyä > Yhtäläiset mahdollisuudet

Yhtäläiset mahdollisuudet

Olen vammainen ja minulla on ollut ongelmia EPSOn verkkosivujen käytössä ja/tai valintamenettelyni aikana. Mihin voin ottaa yhteyttä kertoakseni kokemastani ja antaakseni parannusehdotukseni?

Esteettömyys on erittäin tärkeä periaate EPSOlle. Kehitämme jatkuvasti tiedotuksemme ja valintamenettelyjemme esteettömyyttä. Jos sinulla on ongelmia EPSO-tilisi tai sivustomme esteettömyyden kanssa, ota meihin yhteyttä välittömästi, kerro kokemuksistasi ja ehdota parannuksia. Palautteesi on erittäin tärkeää EPSOlle. Sen avulla voimme parantaa palvelujemme esteettömyyttä kaikille. Lisätietoja EPSOn työstä esteettömyyden parantamiseksi on Yhtäläiset mahdollisuudet -osiossa.

lisää

Mitä minun pitäisi tehdä, jos koen, että minua ei kohdeltu reilusti kilpailun aikana poikkeavuuteni vuoksi?

EPSO pitää tasa-arvoa ja monimuotoisuutta erittäin tärkeinä ja pyrkii kaikin tavoin turvaamaan kaikille hakijoille tasa-arvoiset mahdollisuudet ja tasavertaisen kohtelun. Onko sinua mielestäsi kohdeltu epäreilusti tai syrjivästi seuraavien ominaisuuksien johdosta: sukupuoli, rotu, ihonväri, etninen tai yhteiskunnallinen alkuperä, geneettiset ominaisuudet, kieli, uskonto tai vakaumus, poliittinen tai muu mielipide, kansalliseen vähemmistöön kuuluminen, omaisuus, syntyperä, vamma, ikä tai sukupuolinen suuntautuminen? Ota meihin yhteyttä välittömästi ja kerro tarkemmin.

lisää

Minulla on vamma/sairaus, jonka vuoksi tarvitsen erikoisjärjestelyjä toimistolaitteiden ja/tai työympäristön kanssa. Mihin voin ottaa yhteyttä?

Huomaa, että EPSO ei välitä rekrytoiville osastoille tietoja vammaisuudestasi tai erityistarpeistasi. Tämä olisi vastoin tietojen luottamuksellisuusperiaatetta ja hakijoiden syrjimättömyysperiaatetta. Jos tarvitset erikoisjärjestelyjä tai sinulla on erityistarpeita, sinun on ilmoitettava siitä suoraan tulevalle työnantajallesi rekrytointisi yhteydessä. Jos haluat saada tietoa joidenkin rekrytoivien osastojen vammaisille tarjoamasta erityiskohtelusta, merkitse asiaa koskeva valintaruutu tililläsi. Rekrytoiville osastoille toimitetaan tällaisissa tapauksissa vain nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

lisää

Olen raskaana / Imetän. Mihin voin ottaa yhteyttä kysyäkseni mahdollisista koejärjestelyistä?

Jos jo kilpailuun rekisteröitymisvaiheessa tiedät olevasi raskaana, voit esittää kysymyksiä tai pyytää erityisjärjestelyjä hakulomakkeessa. Liitä mukaan lääkärintodistus, jossa todetaan sinun olevan raskaana ja ilmoitetaan synnytyksen laskettu päivä. Jos huomaat olevasi raskaana kilpailujakson aikana tai synnytät silloin, ota mahdollisimman pikaisesti yhteyttä EPSOon ja toimita lääkärintodistus, josta näkyy synnytyksen laskettu päivä tai tosiasiallinen ajankohta. EPSO tutkii tilanteen ja ilmoittaa, mitä mahdollisia vaihtoehtoja on tarjolla.

lisää

Minulla on vamma/sairaus, jonka vuoksi tarvitsen erityisjärjestelyjä valintakokeissa. Miten minun on meneteltävä?

Jos tarvitset vamman tai sairauden vuoksi erityisjärjestelyitä valintakokeissa, voit pyytää niitä EPSOn sivustolla olevassa Yhtäläiset mahdollisuudet -osiossa annettujen ohjeiden mukaisesti. Sivulla on tietoa myös siitä, minkälaiset erityisjärjestelyt voivat olla mahdollisia. Muista liittää pyyntöösi toimivaltaisen kansallisen organisaation ja/tai erikoislääkärin antama todistus vammastasi tai sairaudestasi.

lisää

Olen vammainen enkä pysty luomaan tai käyttämään EPSO-tiliäni tarvitsemillani teknisillä apuvälineillä. Mitä teen?

Esteettömyys on erittäin tärkeä periaate EPSOlle. Kehitämme jatkuvasti tiedotuksemme ja valintamenettelyjemme esteettömyyttä. Jos sinulla on ongelmia EPSO-tilisi tai sivustomme esteettömyyden kanssa, ota meihin yhteyttä välittömästi, kuvaile ongelma ja anna mahdollinen parannusehdotuksesi. Lisätietoja EPSOn työstä esteettömyyden parantamiseksi on Yhtäläiset mahdollisuudet -osiossa.

lisää

Löysitkö vastauksen kysymykseesi?

Kyllä En