Veelgestelde vragen

Home > Veelgestelde vragen > Gelijke kansen

Gelijke kansen

Ik heb een handicap en heb problemen ondervonden met de website van EPSO en/of tijdens mijn selectieprocedure. Met wie moet ik contact opnemen voor mijn opmerkingen en suggesties?

Toegankelijkheid is erg belangrijk voor EPSO. Wij doen er alles aan om onze communicatie en de selectieprocedures zo toegankelijk mogelijk te maken. Mocht u toch moeilijkheden ondervinden in verband met de toegankelijkheid van uw EPSO-account of onze website, aarzel dan niet om meteen contact met ons op te nemen, om uw opmerkingen, suggesties of problemen te delen. Uw feedback is van essentieel belang voor EPSO. Hierdoor kunnen we onze diensten verbeteren, en zorgen we voor een betere toegankelijkheid voor iedereen. Meer informatie over hoe EPSO de toegankelijkheid probeert te verbeteren,...

meer

Wat moet ik doen als ik vind dat ik op basis van mijn persoonlijke kenmerken oneerlijk ben behandeld tijdens een vergelijkend onderzoek?

EPSO hecht veel belang aan gelijkheid en diversiteit, en doet zijn uiterste best om gelijke kansen, gelijke behandeling en gelijke toegang voor alle kandidaten te respecteren. Mocht u het gevoel hebben dat u op een oneerlijke of discriminerende manier bent behandeld op basis van één of meer van de volgende kenmerken: geslacht, ras, huidskleur, etnische of sociale afkomst, genetische kenmerken, taal, godsdienst of geloof, politieke of andere overtuiging, het behoren tot een nationale minderheid, vermogen, geboorte, handicap, leeftijd of seksuele geaardheid, aarzel dan niet om meteen contact ...

meer

Ik heb een handicap of een ziekte waarvoor mijn kantooruitrusting en/of werkomgeving moet worden aangepast. Met wie moet ik contact opnemen?

Om de vertrouwelijkheid van uw gegevens en non-discriminatie te garanderen, verstrekt EPSO geen informatie met betrekking tot uw handicap en specifieke behoeften aan afdelingen die op zoek zijn naar personeel. Als er aanpassingen nodig zijn of als u bepaalde specifieke behoeften hebt, moet u uw toekomstige werkgever zelf inlichten zodra u in dienst genomen bent. Als u op de hoogte wil blijven van wat bepaalde afdelingen doen voor personen met een handicap, kunt u het desbetreffende vakje in uw account aankruisen. In dit geval worden alleen uw naam en e-mailadres aan de afdelingen met...

meer

Ik ben zwanger of geef borstvoeding en zit met vragen over mijn deelname aan de selectieproeven. Met wie moet ik contact opnemen?

Bent u bij de inschrijving zwanger, dan kunt u op het sollicitatieformulier eventuele vragen of problemen vermelden en aangepaste voorzieningen aanvragen. U moet wel een medische verklaring bijvoegen waarop staat dat u zwanger bent en wanneer u bent uitgerekend. Ontdekt u later dat u zwanger bent of moet u bevallen in de periode van het examen, geeft ons dit dan zo snel mogelijk door en stuur ons een medische verklaring met de verwachte of werkelijke bevallingsdatum. We zullen uw verzoek bekijken en u laten weten wat de mogelijkheden zijn.

meer

Ik heb een handicap of ziekte waardoor ik bij de selectieproeven aangepaste voorzieningen nodig heb. Wat moet ik doen?

De procedure die u in dit geval moet volgen, is uitgelegd op de pagina Gelijke kansen. U leest daar ook welke bijzondere voorzieningen we bieden. We vragen wel dat u een verklaring van een bevoegde nationale instantie en/of een specialist indient ten bewijze van uw handicap of ziekte.

meer

Ik kan geen EPSO-account aanmaken/ik kan mijn account niet gebruiken met de tools die ik nodig heb vanwege mijn handicap. Wat moet ik doen?

Toegankelijkheid is erg belangrijk voor EPSO. Wij doen er alles aan om onze communicatie en de selectieprocedures zo toegankelijk mogelijk te maken. Mocht u toch moeilijkheden ondervinden in verband met de toegankelijkheid van uw EPSO-account of onze website, aarzel dan niet om meteen contact met ons op te nemen, om uw opmerkingen, problemen en suggesties te delen. Meer informatie over hoe EPSO de toegankelijkheid probeert te verbeteren, kunt u terugvinden op onze specifieke webpagina over gelijke kansen.

meer

Is uw vraag beantwoord?

Ja Nee