Întrebări și răspunsuri

Home > Întrebări și răspunsuri > Egalitate de şanse

Egalitate de şanse

Am un handicap și am avut probleme la accesarea site-ului EPSO și/sau în timpul procedurii de selecție. Cui ar trebui să trimit observațiile și sugestiile mele?

Accesibilitatea este foarte importantă pentru EPSO. De aceea, lucrăm în permanență la îmbunătățirea accesibilității modalităților de comunicare și a procedurilor noastre de selecție. Dacă totuși întâmpinați probleme legate de accesul la contul dumneavoastră EPSO sau la site-ul nostru, contactați-ne imediat pentru a ne comunica problemele, sugestiile și observațiile dumneavoastră. Apreciem mult reacțiile candidaților. Ele ne permit ne îmbunătățim serviciile, să le facem mai accesibile pentru toți. Găsiți detalii despre eforturile noastre de ameliorare a accesibilității pe pagina dedicată...

mai mult

Consider că nu am fost tratat(ă) echitabil în timpul concursului din cauză că sunt diferit(ă). Ce pot să fac?

Pentru EPSO, egalitatea și diversitatea sunt principii primordiale. Depunem toate eforturile pentru a respecta egalitatea de șanse, de tratament și de acces în cazul tuturor candidaților. Dacă simțiți că ați fost tratat(ă) într-un mod inechitabil sau discriminatoriu pe criterii de: sex, rasă, culoare, etnie sau origini sociale, caracteristici genetice, limbă, religie sau credință, opinii politice sau de altă natură, apartenența la o minoritate națională, proprietate, naștere, handicap, vârstă sau orientare sexuală, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a ne comunica observațiile și...

mai mult

Am un handicap sau o afecțiune care necesită modificări în mediul de lucru și/sau la echipamentele de birou. Pe cine trebuie să contactez?

Menționăm că EPSO nu va transfera informațiile referitoare la handicapul și nevoile dvs. speciale către departamentele care recrutează – respectăm confidențialitatea datelor și principiul nediscriminării. Dacă aveți nevoie de modificări sau de alte servicii adaptate nevoilor dvs. speciale, va trebui să vă informați direct angajatorul atunci când sunteți recrutat. Doriți să fiți informat în legătură cu măsurile pe care le iau anumiți angajatori în favoarea persoanelor cu handicap? Bifați caseta corespunzătoare în contul dumneavoastră EPSO. Departamentele care recrutează vor primi în acest caz...

mai mult

Sunt însărcinată sau alăptez și am întrebări privind participarea mea la testele de selecție. Pe cine trebuie să contactez?

Dacă sunteți însărcinată în perioada de înscriere puteți utiliza formularul de înscriere pentru a ne transmite întrebările, problemele sau cererile dumneavoastră legate de eventuale ajustări, împreună cu un certificat medical care să confirme sarcina și data estimată pentru naștere. Dacă aflați că sunteți însărcinată sau că urmează să nașteți în perioada în care are loc concursul, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil pentru a ne furniza aceleași informații menționate mai sus și un certificat medical de confirmare a datei la care a avut loc sau se estimează că va avea loc nașterea...

mai mult

Am un handicap sau sufăr de o boală care necesită ajustări ale testelor de selecție. Ce trebuie să fac?

Dacă aveți nevoie ca testele de selecție să fie ajustate în funcție de handicapul/boala de care suferiți, tot ce trebuie să faceți este să urmați procedura prevăzută pe pagina noastră dedicată egalității de șanse și să ne trimiteți cererea dumneavoastră. Tot acolo veți găsi și diversele tipuri de posibile modificări. Precizăm că pentru a putea beneficia de ajustări adecvate ale testelor de selecție, trebuie să prezentați un certificat emis de o instituție națională competentă și/sau de un specialist, care să ateste că suferiți de handicapul sau de boala respectivă.

mai mult

Nu reușesc să creez/să accesez și/sau să utilizez contul meu EPSO cu instrumentele de asistență tehnică pe care le folosesc ca persoană cu handicap. Ce trebuie să fac?

Accesibilitatea este foarte importantă pentru EPSO. De aceea, lucrăm în permanență la îmbunătățirea accesibilității modalităților de comunicare și a procedurilor noastre de selecție. Dacă totuși întâmpinați probleme legate de accesul la contul dumneavoastră EPSO sau la site-ul nostru, contactați-ne imediat pentru a ne comunica problema, sugestiile și observațiile dumneavoastră. Găsiți detalii despre eforturile noastre de ameliorare a accesibilității pe pagina dedicată egalității de șanse.

mai mult

Ați găsit răspunsul?

Da Nu