Добре дошли на сайта EU Careers

Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and challenging workplace for everyone.

...

НОВО – актуализация от 23.3.2020 г.: поради продължаващите опасения и в съответствие с получените съвети по отношение на коронавируса, EPSO продължава да следи ситуацията и да предприема подходящи мерки.

Имате ли квалификации по датско, гръцко/кипърско, френско/белгийско/люксембургско, хърватско или полско право? Значи можете да се присъедините към служителите на Съда на Европейския съюз в Люксембург!

Header

Позициите за договорно наети служители включват широк кръг от работни места, за които се изисква различно равнище на квалификация.

Искате ли да започнете работа в институциите на ЕС в Люксембург?

Покана за сътрудничество към всички организации в ЕС, които работят за подобряване на благосъстоянието на гражданите на ЕС с увреждания.

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Уведомени сме за фалшиви оферти за работа, в които неправомерно се посочва, че са публикувани от Европейската служба за подбор на персонал. Настоятелно ви препоръчваме да подхождате с недоверие към нежелани съобщения, които изискват лична информация или финансово плащане.

Работа в институциите на ЕС

Кариерата в ЕС предлага на кандидатите богата и удовлетворяваща работна среда. Дайте своя принос за Европа и работете ежедневно по актуални въпроси. Научете какво друго може да ви предложи кариерата в ЕС.

Изберете вид договор

Научете какъв вид договор с ЕС е подходящ за вас. Запознайте се с различните постоянни и временни договори, предлагани от институциите на ЕС, и научете коя процедура за подбор съответства на всеки от тях.

Защо използваме такъв вид тестове?

Тестовете на EPSO се разработват и проследяват внимателно от нейния екип от трудови психолози заедно с внимателно подбрани членове на конкурсната комисия от всички институции на ЕС.

Намерете отговори на вашите въпроси

Имате проблем? Моля, вижте нашия раздел с често задавани въпроси. Ако не намерите нужния ви отговор, ще бъдете пренасочен към формуляра за връзка с нас, за да ни изпратите вашите въпроси.