Добре дошли на сайта EU Careers

Вие сте способен юрист, специалист по кипърско, гръцко, унгарско, италианско, латвийско или полско право? В такъв случай може би сте подходящ кандидат за работа в дирекция „Изследвания и документация“ на Съда на ЕС.

Вие сте талантлив специалист в областта на научните изследвания? Съвместният изследователски център на Европейската комисия (JRC) в момента търси мотивирани служители. Като специалиалист в областта на научните изследвания ще предоставяте насочена към клиентите научна и техническа подкрепа за изготвяне, развитие, осъществяване и наблюдение на политиките на ЕС.

Header

Позициите за договорно наети служители включват широк кръг от работни места, за които се изисква различно равнище на квалификация.

Работа в институциите на ЕС

Кариерата в ЕС предлага на кандидатите богата и удовлетворяваща работна среда. Дайте своя принос за Европа и работете ежедневно по актуални въпроси. Научете какво друго може да ви предложи кариерата в ЕС.

Изберете вид договор

Научете какъв вид договор с ЕС е подходящ за вас. Запознайте се с различните постоянни и временни договори, предлагани от институциите на ЕС, и научете коя процедура за подбор съответства на всеки от тях.

Защо използваме такъв вид тестове?

Тестовете на EPSO се разработват и проследяват внимателно от нейния екип от трудови психолози заедно с внимателно подбрани членове на конкурсната комисия от всички институции на ЕС.

Намерете отговори на вашите въпроси

Имате проблем? Моля, вижте нашия раздел с често задавани въпроси. Ако не намерите нужния ви отговор, ще бъдете пренасочен към формуляра за връзка с нас, за да ни изпратите вашите въпроси.