Добре дошли на сайта EU Careers

Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and challenging workplace for everyone.

...

picture showing a lady

Вие сте специалист в областта на външните отношения? Европейският съюз търси специалисти с професионален опит в областта на външните отношения, които ще бъдат назначени на степени AD 5 и AD 7.

picture of cars

Европейската комисия понастоящем търси да назначи шофьори за сградите си в Брюксел и Люксембург.

Позициите за договорно наети служители включват широк кръг от работни места, за които се изисква различно равнище на квалификация.

virus picture

НОВО – актуализация от 28.8.2020 г.: EPSO следи постоянно развитието на пандемията от COVID-19. При сегашното състояние на нещата EPSO организира тестове, които ще се провеждат от септември нататък. Прочетете повече...

Искате ли да започнете работа в институциите на ЕС в Люксембург?

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Уведомени сме за фалшиви оферти за работа, в които неправомерно се посочва, че са публикувани от Европейската служба за подбор на персонал. Настоятелно ви препоръчваме да подхождате с недоверие към нежелани съобщения, които изискват лична информация или финансово плащане.

Изберете вид договор

Научете какъв вид договор с ЕС е подходящ за вас. Запознайте се с различните постоянни и временни договори, предлагани от институциите на ЕС, и научете коя процедура за подбор съответства на всеки от тях.

Покана за сътрудничество към всички организации в ЕС, които работят за подобряване на благосъстоянието на гражданите на ЕС с увреждания.

Защо използваме такъв вид тестове?

Тестовете на EPSO се разработват и проследяват внимателно от нейния екип от трудови психолози заедно с внимателно подбрани членове на конкурсната комисия от всички институции на ЕС.

Намерете отговори на вашите въпроси

Имате проблем? Моля, вижте нашия раздел с често задавани въпроси. Ако не намерите нужния ви отговор, ще бъдете пренасочен към формуляра за връзка с нас, за да ни изпратите вашите въпроси.