Добре дошли на сайта EU Careers

Специалисти в областта на архивистиката/управлението на документи

Вие сте мотивиран специалист в областта на архивистиката/управлението на документи? Европейските институции търсят администратори и асистенти в областта на управлението на документи, архиви и информация.

Въоръжени служители по сигурността и охраната

Притежавате ли квалификации за въоръжен служител по сигурността и охраната? В такъв случай можете да допринесете за безпроблемната ежедневна работа на институциите на ЕС, като постъпите на работа в Европейския парламент и Съвета на Европейския съюз!

Администратори в областта на защитата на данните

Вие сте мотивиран специалист с опит в областта в публичната администрация? Ако това е така, Европейският надзорен орган по защита на данните търси вас!

Писмени преводачи с ирландски език

Владеете ирландски отлично и два други езика на ЕС (един от които трябва да бъде английски, френски или немски) — на добро ниво? Значи можете да бъдете един от следващите писмени преводачи с ирландски език в институциите на ЕС!

Защо да работите за ЕС?

Работа в институциите на ЕС

Кариерата в ЕС предлага на кандидатите богата и удовлетворяваща работна среда. Дайте своя принос за Европа и работете ежедневно по актуални въпроси. Научете какво друго може да ви предложи кариерата в ЕС.

Как се кандидатства

Изберете вид договор

Научете какъв вид договор с ЕС е подходящ за вас. Запознайте се с различните постоянни и временни договори, предлагани от институциите на ЕС, и научете коя процедура за подбор съответства на всеки от тях.

Методи на EPSO за тестване

Защо използваме такъв вид тестове?

Тестовете на EPSO се разработват и проследяват внимателно от нейния екип от трудови психолози заедно с внимателно подбрани членове на конкурсната комисия от всички институции на ЕС.

ЧЗВ

Намерете отговори на вашите въпроси

Имате проблем? Моля, вижте нашия раздел с често задавани въпроси. Ако не намерите нужния ви отговор, ще бъдете пренасочен към формуляра за връзка с нас, за да ни изпратите вашите въпроси.