Velkommen til en karriere i EU

Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and challenging workplace for everyone.

...

EU søger specialister med stor erfaring i internationalt samarbejde og forvaltning af bistand til lande uden for EU.

Opfordring til samarbejde mellem alle de EU-organisationer, der arbejder med at fremme velfærden for EU-borgere med handicap

a collage of pictures of people in different work situations

Frontex, Det Europæiske Agentur for Grænse- og Kystbevogtning, der har hovedkontor i Polen, vil oprette en liste over 300 ansøgere, der skal ansættes som projekt- og aktivitetsstøttemedarbejdere (assistenter). Sammen med EU-landene sikrer Frontex, at Europa har sikre og velfungerende ydre grænser.

Header

Arbejdsopgaverne for kontraktansatte er meget forskelligartede og kræver forskellige kvalifikationer.

Job i EU

Med et job i EU får du et rigt og givende arbejdsmiljø. Vil du gerne gøre en forskel for Europa og hver dag arbejde med vigtige emner? Find ud af, hvad en karriere i EU ellers kan tilbyde.

Vælg kontrakttype

Find ud af, hvilken type kontrakt i EU, der passer dig bedst. Læs om de forskellige typer faste og midlertidige kontrakter, EU-institutionerne tilbyder, og lær om de forskellige udvælgelsesprocedurer, der anvendes for de forskellige kontrakttyper.

Hvorfor tester vi, som vi gør?

EPSO's prøver udarbejdes og kontrolleres nøje af EPSO's egne erhvervspsykologer sammen med en nøje udvalgt udvælgelseskomité bestående af medlemmer fra alle EU's institutioner.

Få svar på dine spørgsmål

Har du problemer? Se kategorierne på vores side med spørgsmål og svar. Hvis det stadig ikke giver dig svar, føres du videre til vores kontaktformular, hvor du kan sende os dit spørgsmål.