Velkommen til en karriere i EU

Specialister inden for arkivering/journalforvaltning

Er du en højt motiveret specialist i arkivering/journalforvaltning? De europæiske institutioner leder efter administratorer og assistenter til journal-, arkiv- og informationsforvaltning.

Bevæbnede sikkerheds- og beskyttelsesmedarbejdere

Er du en kvalificeret bevæbnet sikkerheds- og beskyttelsesmedarbejder? Så kan du til at bidrage til en gnidningsløs daglig drift af EU's institutioner  ved ansættelse i Europa-Parlamentet eller Rådet for Den Europæiske Union!

Administratorstillinger inden for databeskyttelse

Er du en højt motiveret databeskyttelsesspecialist med erfaring inden for offentlig forvaltning? Så leder Den Europæiske Tilsynsførende for Databeskyttelse efter dig!

Irsksprogede oversættere

Behersker du irsk fuldt ud, og har du et godt kendskab til to andre EU-sprog (hvoraf det ene skal være engelsk, fransk eller tysk)? Så kan du blive en af de nye irsksprogede oversættere i EU's institutioner!

Hvorfor en karriere i EU?

Arbejde i EU

Med et job i EU får du et rigt og givende arbejdsmiljø. Vil du gerne gøre en forskel for Europa og dagligt arbejde med vigtige emner? Her kan du finde ud af, hvad en karriere i EU ellers kan tilbyde.

Hvordan søger man?

Vælg kontrakttype

Find ud af, hvilken type kontrakt i EU, der passer dig bedst. Læs om de forskellige typer faste og midlertidige kontrakter, EU-institutionerne tilbyder, og lær om de forskellige udvælgelsesprocedurer, der anvendes for de forskellige kontrakttyper.

EPSO's testmetoder

Hvorfor tester vi, som vi gør?

EPSO's prøver udarbejdes og kontrolleres nøje af EPSO's egne erhvervspsykologer sammen med en nøje udvalgt udvælgelseskomité bestående af medlemmer fra alle EU's institutioner.

Spørgsmål og svar

Få svar på dine spørgsmål

Har du problemer? Se kategorierne på vores side med spørgsmål og svar. Hvis det stadig ikke giver dig svar, føres du videre til vores kontaktformular, hvor du kan sende os dit spørgsmål.