Velkommen til en karriere i EU

Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and challenging workplace for everyone.

EPSO har kickstartet sin omstillingsproces. Første punkt på dagsordenen: modernisering af kompetencerammen.

picture showing pictures of men and women

Arbejdsopgaverne for kontraktansatte er meget forskelligartede og kræver forskellige kvalifikationer.

bulb and wheels

EPSO gennemfører i øjeblikket en omfattende ændring af personaleudvælgelsen for bedre at kunne imødekomme EU-institutionernes skiftende behov og arbejdsmarkedets udvikling.

picture showing men and women of different ages with Luxembourg city in the background

Kunne du tænke dig at få job i EU's institutioner i Luxembourg?

På den nye flersprogede digitale platform kan borgere fra hele Europa for første gang nogensinde på EU-plan give udtryk for, hvad de forventer af EU, og kommentere andres idéer.

Opfordring til samarbejde med alle organisationer i EU, som arbejder med mangfoldighed og inklusion: Vær med i vores netværk!

Få svar på dine spørgsmål

Har du problemer? Se kategorierne på vores side med spørgsmål og svar. Hvis det stadig ikke giver dig svar, føres du videre til vores kontaktformular, hvor du kan sende os dit spørgsmål.

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Vi har fået kendskab til falske jobtilbud, der påstås at komme fra EPSO. Vi opfordrer indtrængende til at være på vagt over for uopfordrede henvendelser, hvor der bliver bedt om personoplysninger eller penge.