Velkommen til en karriere i EU


Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and...

bulb and wheels

EPSO is currently undergoing a thorough transformation process for staff selection to better respond to the evolving needs of the EU institutions and the realities of today’s labour market.

Man Looking Through A Binoculars

Europa-Kommissionen søger administratorer inden for digital kriminalteknik og operationel og strategisk analyse. De specialister, der bliver ansat (lønklasse AD 7), vil hovedsagelig arbejde i Det Europæiske Kontor for Bekæmpelse af Svig (OLAF).

picture showing a young woman looking through a magnifying glass

Europa-Kommissionen søger efterforskere og eksperter inden for bekæmpelse af svig henholdsvis på området EU-udgifter og korruptionsbekæmpelse og på området told og handel, tobak og varemærkeforfalskning. De ansatte efterforskere og eksperter vil hovedsageligt skulle arbejde i Det Europæiske Kontor for Bekæmpelse af Svig (OLAF).

EU søger teknikere (lønklasse AST 3) og laboratoriestøttemedarbejdere (lønklasse AST-SC 1).

virus picture

SENESTE NYT – opdateret den 23. september 2021:EPSO overvåger hele tiden udviklingen af covid-19. Fordi situationen er uforudsigelig, fortsætter EPSO med at træffe de relevante forholdsregler i overensstemmelse med de instrukser og retningslinjer, som EU-institutionerne og de nationale myndigheder giver.

picture showing men and women

Arbejdsopgaverne for kontraktansatte er meget forskelligartede og kræver forskellige kvalifikationer.

Opfordring til samarbejde med alle organisationer i EU, som arbejder med mangfoldighed og inklusion: Vær med i vores netværk!

picture showing men and women of different ages with Luxembourg city in the background

Kunne du tænke dig at få job i EU's institutioner i Luxembourg?

Job i EU

Med et job i EU får du et rigt og givende arbejdsmiljø. Vil du gerne gøre en forskel for Europa og hver dag arbejde med vigtige emner? Find ud af, hvad en karriere i EU ellers kan tilbyde.

På den nye flersprogede digitale platform kan borgere fra hele Europa for første gang nogensinde på EU-plan give udtryk for, hvad de forventer af EU, og kommentere andres idéer.

Få svar på dine spørgsmål

Har du problemer? Se kategorierne på vores side med spørgsmål og svar. Hvis det stadig ikke giver dig svar, føres du videre til vores kontaktformular, hvor du kan sende os dit spørgsmål.

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Vi har fået kendskab til falske jobtilbud, der påstås at komme fra EPSO. Vi opfordrer indtrængende til at være på vagt over for uopfordrede henvendelser, hvor der bliver bedt om personoplysninger eller penge.