Velkommen til en karriere i EU

Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and challenging workplace for everyone.

...

picture showing hand with a pen

Europa-Kommissionen søger i øjeblikket administratorer med ekspertise inden for strukturreformer samt administratorer med ekspertise inden for Schengenreglerne.

Har du erfaring med nuklear teknologi? Vil du gerne i gang med en international karriere i et multikulturelt og mangfoldigt team? Europa-Kommissionen søger eksperter med erhvervserfaring inden for atomindustrien, fra et nukleart forskningscenter eller fra et nationalt eller internationalt offentligt organ.

Arbejdsopgaverne for kontraktansatte er meget forskelligartede og kræver forskellige kvalifikationer.

Kunne du tænke dig at få job i EU's institutioner i Luxembourg?

Opfordring til samarbejde med alle organisationer i EU, som arbejder med mangfoldighed og inklusion: Vær med i vores netværk!

Job i EU

Med et job i EU får du et rigt og givende arbejdsmiljø. Vil du gerne gøre en forskel for Europa og hver dag arbejde med vigtige emner? Find ud af, hvad en karriere i EU ellers kan tilbyde.

virus picture

SENESTE NYT – opdateret den 19.3.2021:EPSO overvåger hele tiden udviklingen af covid-19. Fordi situationen er uforudsigelig, fortsætter EPSO med at træffe de relevante forholdsregler i overensstemmelse med de instrukser og retningslinjer, som EU-institutionerne og de nationale myndigheder giver.

Vælg kontrakttype

Find ud af, hvilken type kontrakt i EU, der passer dig bedst. Læs om de forskellige typer faste og midlertidige kontrakter, EU-institutionerne tilbyder, og lær om de forskellige udvælgelsesprocedurer, der anvendes for de forskellige kontrakttyper.

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Vi har fået kendskab til falske jobtilbud, der påstås at komme fra EPSO. Vi opfordrer indtrængende til at være på vagt over for uopfordrede henvendelser, hvor der bliver bedt om personoplysninger eller penge.

Hvorfor tester vi, som vi gør?

EPSO's prøver udarbejdes og kontrolleres nøje af EPSO's egne erhvervspsykologer sammen med en nøje udvalgt udvælgelseskomité bestående af medlemmer fra alle EU's institutioner.

Få svar på dine spørgsmål

Har du problemer? Se kategorierne på vores side med spørgsmål og svar. Hvis det stadig ikke giver dig svar, føres du videre til vores kontaktformular, hvor du kan sende os dit spørgsmål.