Velkommen til en karriere i EU

Er du en dygtig jurist med en uddannelse inden for cypriotisk, græsk, italiensk, lettisk, polsk eller ungarsk ret? Så er det måske dig, EU-Domstolen leder efter til at arbejde i Direktoratet for Forskning og Dokumentation.

Er du en dygtig specialist i videnskabelig forskning? Europa-Kommissionens Fælles Forskningscenter (JRC) søger i øjeblikket motiveret personale. Som specialist i videnskabelig forskning kommer du til at yde kundeorienteret videnskabelig og teknisk støtte i forbindelse med tilrettelæggelse, udvikling, gennemførelse og overvågning af EU-politikker.

Header

Arbejdsopgaverne for kontraktansatte er meget forskelligartede og kræver forskellige kvalifikationer.

Job i EU

Med et job i EU får du et rigt og givende arbejdsmiljø. Vil du gerne gøre en forskel for Europa og hver dag arbejde med vigtige emner? Find ud af, hvad en karriere i EU ellers kan tilbyde.

Vælg kontrakttype

Find ud af, hvilken type kontrakt i EU, der passer dig bedst. Læs om de forskellige typer faste og midlertidige kontrakter, EU-institutionerne tilbyder, og lær om de forskellige udvælgelsesprocedurer, der anvendes for de forskellige kontrakttyper.

Hvorfor tester vi, som vi gør?

EPSO's prøver udarbejdes og kontrolleres nøje af EPSO's egne erhvervspsykologer sammen med en nøje udvalgt udvælgelseskomité bestående af medlemmer fra alle EU's institutioner.

Få svar på dine spørgsmål

Har du problemer? Se kategorierne på vores side med spørgsmål og svar. Hvis det stadig ikke giver dig svar, føres du videre til vores kontaktformular, hvor du kan sende os dit spørgsmål.