Velkommen til en karriere i EU

Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and challenging workplace for everyone.

...

picture showing smileys

Vi er i øjeblikket i gang med at forbedre informationen til og kommunikationen med EU-borgere, der er interesseret i en karriere i EU. Derfor vil vi rigtig gerne vide, hvad du mener!

SENESTE NYT– opdateret den 19. maj 2020: På grund af de aktuelle problemer og i overensstemmelse med myndighedernes vejledning vedrørende coronavirus fortsætter EPSO med at overvåge situationen og træffe passende foranstaltninger.

Header

Arbejdsopgaverne for kontraktansatte er meget forskelligartede og kræver forskellige kvalifikationer.

Kunne du tænke dig at få job i EU's institutioner i Luxembourg?

Opfordring til samarbejde mellem alle de EU-organisationer, der arbejder med at fremme velfærden for EU-borgere med handicap

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Vi har fået kendskab til falske jobtilbud, der påstås at komme fra EPSO. Vi opfordrer indtrængende til at være på vagt over for uopfordrede henvendelser, hvor der bliver bedt om personoplysninger eller penge.

Job i EU

Med et job i EU får du et rigt og givende arbejdsmiljø. Vil du gerne gøre en forskel for Europa og hver dag arbejde med vigtige emner? Find ud af, hvad en karriere i EU ellers kan tilbyde.

Vælg kontrakttype

Find ud af, hvilken type kontrakt i EU, der passer dig bedst. Læs om de forskellige typer faste og midlertidige kontrakter, EU-institutionerne tilbyder, og lær om de forskellige udvælgelsesprocedurer, der anvendes for de forskellige kontrakttyper.

Hvorfor tester vi, som vi gør?

EPSO's prøver udarbejdes og kontrolleres nøje af EPSO's egne erhvervspsykologer sammen med en nøje udvalgt udvælgelseskomité bestående af medlemmer fra alle EU's institutioner.

Få svar på dine spørgsmål

Har du problemer? Se kategorierne på vores side med spørgsmål og svar. Hvis det stadig ikke giver dig svar, føres du videre til vores kontaktformular, hvor du kan sende os dit spørgsmål.