Velkommen til en karriere i EU

Female Government Employee Works in a Monitoring Room

Er du en motiveret sikkerhedsspecialist? Har du fået sikkerhedsgodkendelse, eller er villig til at gennemgå en sikkerhedsundersøgelse? EU's institutioner søger medarbejdere og assistenter inden for sikkerhedsområdet, teknisk sikkerhed samt informations- og dokumentsikkerhed

Arbejde i EU

Med et job i EU får du et rigt og givende arbejdsmiljø. Vil du gerne gøre en forskel for Europa og dagligt arbejde med vigtige emner? Her kan du finde ud af, hvad en karriere i EU ellers kan tilbyde.

Vælg kontrakttype

Find ud af, hvilken type kontrakt i EU, der passer dig bedst. Læs om de forskellige typer faste og midlertidige kontrakter, EU-institutionerne tilbyder, og lær om de forskellige udvælgelsesprocedurer, der anvendes for de forskellige kontrakttyper.

Hvorfor tester vi, som vi gør?

EPSO's prøver udarbejdes og kontrolleres nøje af EPSO's egne erhvervspsykologer sammen med en nøje udvalgt udvælgelseskomité bestående af medlemmer fra alle EU's institutioner.

Få svar på dine spørgsmål

Har du problemer? Se kategorierne på vores side med spørgsmål og svar. Hvis det stadig ikke giver dig svar, føres du videre til vores kontaktformular, hvor du kan sende os dit spørgsmål.