Καλωσήρθατε στον ιστότοπο «EU Careers»

Welcome to EU Careers
Γιατί μια σταδιοδρομία στην ΕE;

Εργασία στα όργανα της ΕΕ

Η σταδιοδρομία στην ΕΕ εξασφαλίζει εργασία σε ένα ενδιαφέρον περιβάλλον που προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση. Με την εργασία σας αλλάζετε τα πράγματα στην Ευρώπη ασχολούμενοι καθημερινά με επίκαιρα θέματα. Δείτε εδώ τι άλλο μπορεί να προσφέρει μια σταδιοδρομία στην ΕΕ.

Πώς να υποβάλετε αίτηση

Επιλέξτε είδος σύμβασης

Ανακαλύψτε το είδος της σύμβασης που είναι καταλληλότερο για σας. Εξερευνήστε το φάσμα των συμβάσεων μόνιμης και έκτακτης εργασίας που προσφέρουν τα όργανα της ΕΕ και ενημερωθείτε για τις διάφορες διαδικασίες επιλογής που ισχύουν για το κάθε είδος σύμβασης.

Προφίλ για μια σταδιοδρομία στην ΕΕ

Βρείτε τα ιδανικά καθήκοντα για σας

Ανακαλύψτε τις διάφορες και ενδιαφέρουσες θέσεις εργασίας που προσφέρουν τα όργανα της ΕΕ καθώς και το είδος των καθηκόντων για πτυχιούχους και μη. Από το δίκαιο ανταγωνισμού και τις ψηφιακές εγκληματολογικές έρευνες μέχρι τους ανθρώπινους πόρους και τις στατιστικές, υπάρχει μια θέση για όλα τα προφίλ.

Συχνές ερωτήσεις

Βρείτε απαντήσεις στα ερωτήματά σας

Έχετε κάποιο πρόβλημα; Συμβουλευθείτε τις σχετικές κατηγορίες στις "Συχνές ερωτήσεις". Αν δεν βρίσκετε απάντηση, ακολουθήστε τις οδηγίες προς στο δελτίο επικοινωνίας μέσω του οποίου μπορείτε να μας στείλετε το ερώτημα/τα ερωτήματά σας.