Καλωσήρθατε στον ιστότοπο «EU Careers»

Welcome to EU Careers
Διαγωνισμός πτυχιούχων διοικητικών υπαλλήλων 2018

Θέλετε να διαμορφώσετε την Ευρώπη του μέλλοντος; Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό πτυχιούχων διοικητικών υπαλλήλων 2018!

Διοικητικοί υπάλληλοι στον τομέα της δημόσιας υγείας

Είστε ειδικός του τομέα της δημόσιας υγείας; Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναζητά άτομα σαν και σας! 

Διοικητικοί υπάλληλοι στον τομέα του εσωτερικού ελέγχου

Αναζητάτε μια σταδιοδρομία στον εσωτερικό έλεγχο και στον διεθνή δημόσιο τομέα; Χρειαζόμαστε νέους συναδέλφους για να εργαστούν ως εσωτερικοί ελεγκτές!

Γιατί μια σταδιοδρομία στην ΕE;

Εργασία στα όργανα της ΕΕ

Η σταδιοδρομία στην ΕΕ εξασφαλίζει εργασία σε ένα ενδιαφέρον περιβάλλον που προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση. Με την εργασία σας αλλάζετε τα πράγματα στην Ευρώπη ασχολούμενοι καθημερινά με επίκαιρα θέματα. Δείτε εδώ τι άλλο μπορεί να προσφέρει μια σταδιοδρομία στην ΕΕ.

Πώς να υποβάλετε αίτηση

Επιλέξτε είδος σύμβασης

Ανακαλύψτε το είδος της σύμβασης που είναι καταλληλότερο για σας. Εξερευνήστε το φάσμα των συμβάσεων μόνιμης και έκτακτης απασχόλησης που προσφέρουν τα όργανα της ΕΕ και ενημερωθείτε για τις διάφορες διαδικασίες επιλογής που ισχύουν για το κάθε είδος σύμβασης.

Μέθοδοι δοκιμασιών της EPSO

Γιατί οι δοκιμασίες που χρησιμοποιούμε είναι έτσι σχεδιασμένες;

Οι δοκιμασίες που χρησιμοποιεί η EPSO αναπτύσσονται και παρακολουθούνται από εσωτερική ομάδα ψυχολόγων ειδικών σε εργασιακά θέματα, σε συνεργασία με τα προσεκτικά επιλεγμένα μέλη της εξεταστικής επιτροπής που προέρχονται από όλα τα όργανα της ΕΕ.

Συχνές ερωτήσεις

Βρείτε απαντήσεις στα ερωτήματά σας

Έχετε κάποιο πρόβλημα; Συμβουλευθείτε τις σχετικές κατηγορίες στις "Συχνές ερωτήσεις". Αν δεν βρίσκετε απάντηση, ακολουθήστε τις οδηγίες προς στο δελτίο επικοινωνίας μέσω του οποίου μπορείτε να μας στείλετε το ερώτημα/τα ερωτήματά σας.