Καλωσήρθατε στον ιστότοπο «EU Careers»

Ειδικοί στον τομέα της αρχειονομίας/διαχείρισης εγγράφων

Είστε δημιουργικό άτομο ειδικευμένο στην αρχειονομία/διαχείριση εγγράφων; Τα ευρωπαϊκά όργανα αναζητούν διοικητικούς υπαλλήλους και βοηθούς για τη διαχείριση αρχείων, εγγράφων και πληροφοριών.

Ένοπλοι υπάλληλοι ασφάλειας και προστασίας

Έχετε ειδικότητα ενόπλου υπαλλήλου ασφάλειας και προστασίας; Τότε μπορείτε να συμβάλλετε στην ομαλή καθημερινή λειτουργία των οργάνων της ΕΕ εργαζόμενοι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Διοικητικοί υπάλληλοι στον τομέα της προστασίας δεδομένων

Είστε ειδικός στην προστασία δεδομένων και διαθέτετε εμπειρία στον τομέα της δημόσιας διοίκησης; Αν ναι, ο Ευρωπαίος Επόπτης Προστασίας Δεδομένων (EDPS) αναζητά άτομα σαν και σας!

Μεταφραστές ιρλανδικής γλώσσας

Γνωρίζετε άριστα τα ιρλανδικά και πολύ καλά δύο άλλες γλώσσες της ΕΕ (μια από τις οποίες πρέπει να είναι τα αγγλικά, τα γαλλικά ή τα γερμανικά); Τότε μπορεί να είστε ένας από τους επόμενους μεταφραστές ιρλανδικής γλώσσας που θα γίνουν υπάλληλοι των οργάνων της ΕΕ!

Γιατί μια σταδιοδρομία στην ΕE;

Εργασία στα όργανα της ΕΕ

Η σταδιοδρομία στην ΕΕ εξασφαλίζει εργασία σε ένα ενδιαφέρον περιβάλλον που προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση. Με την εργασία σας αλλάζετε τα πράγματα στην Ευρώπη ασχολούμενοι καθημερινά με επίκαιρα θέματα. Δείτε εδώ τι άλλο μπορεί να προσφέρει μια σταδιοδρομία στην ΕΕ.

Πώς να υποβάλετε αίτηση

Επιλέξτε είδος σύμβασης

Ανακαλύψτε το είδος της σύμβασης που είναι καταλληλότερο για σας. Εξερευνήστε το φάσμα των συμβάσεων μόνιμης και έκτακτης απασχόλησης που προσφέρουν τα όργανα της ΕΕ και ενημερωθείτε για τις διάφορες διαδικασίες επιλογής που ισχύουν για το κάθε είδος σύμβασης.

Μέθοδοι δοκιμασιών της EPSO

Γιατί οι δοκιμασίες που χρησιμοποιούμε είναι έτσι σχεδιασμένες;

Οι δοκιμασίες που χρησιμοποιεί η EPSO αναπτύσσονται και παρακολουθούνται από εσωτερική ομάδα ψυχολόγων ειδικών σε εργασιακά θέματα, σε συνεργασία με τα προσεκτικά επιλεγμένα μέλη της εξεταστικής επιτροπής που προέρχονται από όλα τα όργανα της ΕΕ.

Συχνές ερωτήσεις

Βρείτε απαντήσεις στα ερωτήματά σας

Έχετε κάποιο πρόβλημα; Συμβουλευθείτε τις σχετικές κατηγορίες στις "Συχνές ερωτήσεις". Αν δεν βρίσκετε απάντηση, ακολουθήστε τις οδηγίες προς στο δελτίο επικοινωνίας μέσω του οποίου μπορείτε να μας στείλετε το ερώτημα/τα ερωτήματά σας.