Tervetuloa EU Careers -sivustolle

Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and challenging workplace for everyone.

...

UUTTA – päivitetty 23.3.2020: EPSO seuraa koronavirustilanteen (covid-19) kehittymistä ja siihen liittyviä suosituksia, joiden perusteella se ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin.

Oletko pätevöitynyt Tanskan, Kreikan/Kyproksen, Ranskan/Belgian/Luxemburgin, Kroatian tai Puolan oikeuteen? Jos olet, voit päästä töihin Euroopan unionin tuomioistuimeen Luxemburgiin.

Header

Sopimussuhteisia toimihenkilöitä työskentelee hyvin erilaisissa tehtävissä, ja pätevyysvaatimukset vaihtelevat.

Luxemburgissa on monia vaihtoehtoja EU-urasta kiinnostuneelle.

Yhteistyöpyyntö kaikille EU-organisaatioille, jotka ovat mukana vammaisten EU-kansalaisten oikeuksien ja hyvinvoinnin edistämisessä

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Tietoomme on tullut vilpillisiä työtarjouksia, joiden väitetään olevan peräisin EPSOsta. Kehotamme suhtautumaan epäilevästi yhteydenottoihin, joissa pyydetään henkilötietoja tai maksua.

Työ EU:n palveluksessa

EU:n toimielimet tarjoavat monipuolisen ja antoisan työympäristön. Saat tehdä tärkeää ja ajankohtaista työtä, jolla on merkitystä koko Euroopalle. Mutta EU-ura voi antaa myös paljon muuta.

Valitse työsopimustyyppi

Tutustu EU:n eri työsopimustyyppeihin ja mieti, mikä voisi sopia sinulle. EU:n toimielimissä on tarjolla sekä vakinaisia että erilaisia määräaikaisia työsuhteita, joista kuhunkin sovelletaan erilaisia valintamenettelyjä.

Mihin EPSOn testausmenetelmät perustuvat?

EPSOn kokeiden kehittämisestä ja valvonnasta vastaa EU:n palveluksessa oleva psykologitiimi yhdessä eri EU-toimielimiä edustavien valintalautakunnan jäsenten kanssa.

Vastauksia yleisiin kysymyksiin

Onko sinulla kysyttävää? Tutustu ensin Usein kysyttyä -osioon, jossa on vastauksia aiheittain ryhmiteltyinä. Jos et löydä tarvitsemaasi tietoa, voit lähettää kysymyksen EPSOlle yhteydenottolomakkeella.