Tervetuloa EU Careers -sivustolle


Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and...

bulb and wheels

EPSO toteuttaa parhaillaan kattavaa henkilöstövalintamenettelyjen uudistusta, jolla pyritään vastaamaan EU:n toimielinten muuttuviin tarpeisiin ja ottamaan paremmin huomioon nykypäivän työmarkkinoiden realiteetit.

Oletko kielitaitoinen juristi ja kiinnostaako kansainvälinen ura?

Yhteistyöpyyntö osallisuuden ja monimuotoisuuden alalla toimivien EU-järjestöjen edustajille – Liity verkostoomme!

picture showing men and women

Sopimussuhteisia toimihenkilöitä työskentelee monenlaisissa tehtävissä, joiden pätevyysvaatimukset vaihtelevat.

Työ EU:n palveluksessa

EU:n toimielimet tarjoavat monipuolisen ja antoisan työympäristön. Saat tehdä tärkeää ja ajankohtaista työtä, jolla on merkitystä koko Euroopalle. Mutta EU-ura voi antaa myös paljon muuta.

virus picture

UUTTA – päivitetty 23.9.2021: EPSO seuraa tarkasti koronaviruspandemian kehitystä. Koska tilanteen kehittymistä on vaikea ennustaa, EPSO noudattaa edelleen kaikkia tarvittavia varotoimia EU:n toimielinten ja kansallisten viranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti.

Euroopan tulevaisuuskonferenssin monikielinen digitaalialusta tarjoaa kaikille eurooppalaisille mahdollisuuden kertoa, mitä he odottavat EU:lta, ja kommentoida muiden ideoita. Tällaista kansalaiskonferenssia ei ole aiemmin järjestetty EU:n tasolla.

picture showing men and women of different ages with Luxembourg city in the background

Luxemburgissa on monia vaihtoehtoja EU-urasta kiinnostuneelle.

Vastauksia yleisiin kysymyksiin

Onko sinulla kysyttävää? Tutustu ensin Usein kysyttyä -osioon, jossa on vastauksia aiheittain ryhmiteltyinä. Jos et löydä tarvitsemaasi tietoa, voit lähettää kysymyksen EPSOlle yhteydenottolomakkeella.

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Tietoomme on tullut vilpillisiä työtarjouksia, joiden väitetään olevan peräisin EPSOsta. Kehotamme kaikkia suhtautumaan epäilevästi yhteydenottoihin, joissa pyydetään henkilötietoja tai maksua.