Tervetuloa EU Careers -sivustolle


Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and...

virus picture

UUTTA – päivitetty 12.7.2021: EPSO seuraa tarkasti koronaviruspandemian kehitystä. Koska tilanteen kehittymistä on vaikea ennustaa, EPSO noudattaa edelleen kaikkia tarvittavia varotoimia EU:n toimielinten ja kansallisten viranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti.

EU hakee palvelukseensa teknikoita (palkkaluokka AST 3) ja avustajia (palkkaluokka AST-SC 1).

Onko sinulla tietosuoja-alan asiantuntemusta ja työkokemusta? Oletko kiinnostunut suojelemaan tietosuojaa ja yksityisyyttä koskevia oikeuksia EU:ssa? Jos näin on, tässä on tilaisuutesi.

Euroopan tulevaisuuskonferenssin monikielinen digitaalialusta tarjoaa kaikille eurooppalaisille mahdollisuuden kertoa, mitä he odottavat EU:lta, ja kommentoida muiden ideoita. Tällaista kansalaiskonferenssia ei ole aiemmin järjestetty EU:n tasolla.

Yhteistyöpyyntö osallisuuden ja monimuotoisuuden alalla toimivien EU-järjestöjen edustajille – Liity verkostoomme!

picture showing men and women

Sopimussuhteisia toimihenkilöitä työskentelee monenlaisissa tehtävissä, joiden pätevyysvaatimukset vaihtelevat.

Työ EU:n palveluksessa

EU:n toimielimet tarjoavat monipuolisen ja antoisan työympäristön. Saat tehdä tärkeää ja ajankohtaista työtä, jolla on merkitystä koko Euroopalle. Mutta EU-ura voi antaa myös paljon muuta.

picture showing men and women of different ages with Luxembourg city in the background

Luxemburgissa on monia vaihtoehtoja EU-urasta kiinnostuneelle.

Vastauksia yleisiin kysymyksiin

Onko sinulla kysyttävää? Tutustu ensin Usein kysyttyä -osioon, jossa on vastauksia aiheittain ryhmiteltyinä. Jos et löydä tarvitsemaasi tietoa, voit lähettää kysymyksen EPSOlle yhteydenottolomakkeella.

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Tietoomme on tullut vilpillisiä työtarjouksia, joiden väitetään olevan peräisin EPSOsta. Kehotamme kaikkia suhtautumaan epäilevästi yhteydenottoihin, joissa pyydetään henkilötietoja tai maksua.