Tervetuloa EU Careers -sivustolle

Welcome to EU Careers
Tietosuoja-alan hallintovirkamiehet

Oletko motivoitunut tietosuoja-alan asiantuntija, jolla on työkokemusta julkishallinnon tietosuojatehtävistä? Jos olet, hae Euroopan tietosuojavaltuutetun palvelukseen.

Iirinkieliset kääntäjät

Onko sinulla täydellinen iirin kielen taito ja hyvä taito kahdessa muussa EU:n virallisessa kielessä, joista toisen on oltava englanti, ranska tai saksa. Tällaisella kieliyhdistelmällä sinusta voisi tulla yksi EU:n toimielinten uusista iirin kielen kääntäjistä.

Miksi lähteä EU-uralle?

Työpaikat EU-elimissä

EU tarjoaa työntekijöilleen monipuolisen ja palkitsevan työympäristön. Voit tehdä tärkeää ja ajankohtaista työtä, jolla on merkitystä koko Euroopalle. Tutustu kaikkiin mahdollisuuksiin, joita EU-ura voi tarjota.

Hakumenettely

Valitse työsopimustyyppi

Tutustu EU:n eri työsopimustyyppeihin ja mieti, mikä voisi sopia sinulle. EU:n toimielimissä on tarjolla sekä vakinaisia että erilaisia määräaikaisia työsuhteita, joista kuhunkin sovelletaan erilaisia valintamenettelyjä.

EPSOn käyttämät testausmenetelmät

Mihin EPSOn testausmenetelmät perustuvat?

EPSOn kokeiden kehittämisestä ja valvonnasta vastaa EU:n palveluksessa oleva psykologitiimi yhdessä eri EU-toimielimiä edustavien valintalautakunnan jäsenten kanssa.

Usein kysyttyä

Vastauksia yleisiin kysymyksiin

Onko sinulla kysyttävää? Tutustu ensin Usein kysyttyä -osioon, jossa on vastauksia aiheittain ryhmiteltyinä. Jos et löydä tarvitsemaasi tietoa, voit lähettää kysymyksen EPSOlle yhteydenottolomakkeella.