Tervetuloa EU Careers -sivustolle

Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and challenging workplace for everyone.

...

picture showing hand with a pen

Euroopan komissio hakee parhaillaan hallintovirkamiehiä, joilla on rakenneuudistusten tai Schengen-säännöstön asiantuntemusta.

Onko sinulla kokemusta ydinteknologiasta? Kiinnostaako sinua kansainvälinen ura ja työskentely monikulttuurisessa ja kansainvälisessä tiimissä? Euroopan komissio hakee asiantuntijoita, joilla on työkokemusta ydinvoimateollisuudesta, ydinalan tutkimuskeskuksesta tai kansallisesta tai kansainvälisestä viranomaisorganisaatiosta.

people in a lab

Oletko kemikaalialan asiantuntija? Kiinnostaako sinua kansainvälinen ura monikulttuurisessa työympäristössä? Jos näin on, lue eteenpäin!

Yhteistyöpyyntö osallisuuden ja monimuotoisuuden alalla toimivien EU-järjestöjen edustajille – Liity verkostoomme!

Sopimussuhteisia toimihenkilöitä työskentelee hyvin erilaisissa tehtävissä, ja pätevyysvaatimukset vaihtelevat.

Luxemburgissa on monia vaihtoehtoja EU-urasta kiinnostuneelle.

virus picture

UUTTA – päivitetty 19.3.2021:EPSO seuraa tarkasti koronaviruspandemian kehitystä. Koska tilanteen kehittymistä on vaikea ennustaa, EPSO noudattaa edelleen kaikkia tarvittavia varotoimia EU:n toimielinten ja kansallisten viranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti.

Työ EU:n palveluksessa

EU:n toimielimet tarjoavat monipuolisen ja antoisan työympäristön. Saat tehdä tärkeää ja ajankohtaista työtä, jolla on merkitystä koko Euroopalle. Mutta EU-ura voi antaa myös paljon muuta.

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Tietoomme on tullut vilpillisiä työtarjouksia, joiden väitetään olevan peräisin EPSOsta. Kehotamme kaikkia suhtautumaan epäilevästi yhteydenottoihin, joissa pyydetään henkilötietoja tai maksua.

Mihin EPSOn testausmenetelmät perustuvat?

EPSOn kokeiden kehittämisestä ja valvonnasta vastaa EU:n palveluksessa oleva psykologitiimi yhdessä eri EU-toimielimiä edustavien valintalautakunnan jäsenten kanssa.

Vastauksia yleisiin kysymyksiin

Onko sinulla kysyttävää? Tutustu ensin Usein kysyttyä -osioon, jossa on vastauksia aiheittain ryhmiteltyinä. Jos et löydä tarvitsemaasi tietoa, voit lähettää kysymyksen EPSOlle yhteydenottolomakkeella.