Tervetuloa EU Careers -sivustolle

Onko sinulla kokemusta protokollasääntöjen noudattamisesta käytännössä? Tuletko mutkattomasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Työssä parlamentin vahtimestarina kohtaat esimerkiksi Euroopan parlamentin jäseniä, komissaareja, toimielinten vierailijoita ja EU:n virkamiehiä. Euroopan unioni hakee palvelukseensa parlamentin vahtimestareita.

Sopimussuhteisia toimihenkilöitä työskentelee hyvin erilaisissa tehtävissä, ja pätevyysvaatimukset vaihtelevat.

Työ EU:n palveluksessa

EU:n toimielimet tarjoavat työntekijöilleen monipuolisen ja antoisan työympäristön. Voit tehdä tärkeää ja ajankohtaista työtä, jolla on merkitystä koko Euroopalle. Tutustu EU-uran etuihin

Valitse työsopimustyyppi

Tutustu EU:n eri työsopimustyyppeihin ja mieti, mikä voisi sopia sinulle. EU:n toimielimissä on tarjolla sekä vakinaisia että erilaisia määräaikaisia työsuhteita, joista kuhunkin sovelletaan erilaisia valintamenettelyjä.

Mihin EPSOn testausmenetelmät perustuvat?

EPSOn kokeiden kehittämisestä ja valvonnasta vastaa EU:n palveluksessa oleva psykologitiimi yhdessä eri EU-toimielimiä edustavien valintalautakunnan jäsenten kanssa.

Vastauksia yleisiin kysymyksiin

Onko sinulla kysyttävää? Tutustu ensin Usein kysyttyä -osioon, jossa on vastauksia aiheittain ryhmiteltyinä. Jos et löydä tarvitsemaasi tietoa, voit lähettää kysymyksen EPSOlle yhteydenottolomakkeella.