Tervetuloa EU Careers -sivustolle

Tulli- ja verotusalan hallintovirkamiehet

Oletko lahjakas ja motivoitunut tullialan tai verotuksen asiantuntija? Euroopan komissio hakee hallintovirkamiehiä, jotka tulevat työskentelemään pääasiassa EU:n vero- ja tullipolitiikasta vastaavassa pääosastossa.

Arkistotoimen/asiakirjahallinnon ammattilaiset

Oletko motivoitunut arkistotoimen/asiakirjahallinnon ammattilainen? EU:n toimielimet hakevat hallintovirkamiehiä ja hallintoavustajia, joiden tehtävänä on työskennellä asiakirjahallinnon, arkistonhoidon ja tiedonhallinnan alalla.

Miksi lähteä EU-uralle?

Työpaikat EU-elimissä

EU tarjoaa työntekijöilleen monipuolisen ja palkitsevan työympäristön. Voit tehdä tärkeää ja ajankohtaista työtä, jolla on merkitystä koko Euroopalle. Tutustu kaikkiin mahdollisuuksiin, joita EU-ura voi tarjota.

Hakumenettely

Valitse työsopimustyyppi

Tutustu EU:n eri työsopimustyyppeihin ja mieti, mikä voisi sopia sinulle. EU:n toimielimissä on tarjolla sekä vakinaisia että erilaisia määräaikaisia työsuhteita, joista kuhunkin sovelletaan erilaisia valintamenettelyjä.

EPSOn käyttämät testausmenetelmät

Mihin EPSOn testausmenetelmät perustuvat?

EPSOn kokeiden kehittämisestä ja valvonnasta vastaa EU:n palveluksessa oleva psykologitiimi yhdessä eri EU-toimielimiä edustavien valintalautakunnan jäsenten kanssa.

Usein kysyttyä

Vastauksia yleisiin kysymyksiin

Onko sinulla kysyttävää? Tutustu ensin Usein kysyttyä -osioon, jossa on vastauksia aiheittain ryhmiteltyinä. Jos et löydä tarvitsemaasi tietoa, voit lähettää kysymyksen EPSOlle yhteydenottolomakkeella.