Dobro došli na EU Careers

Welcome to EU Careers
Otvorene su prijave za natječaj za tajnike i službenike za 2017.!

Odgovarate li profilu koji se traži za natječaj koji institucije EU-a objavljuju 2017. za tajnike i službenike? Pročitajte naš kratki vodič i saznajte što tražimo.

Prednosti karijere u EU-u

Profesionalni put u EU-u

Karijera u EU-u kandidatima nudi raznoliko radno okruženje u kojem mogu ispuniti svoj potencijal. Dajte svoj doprinos Europi svakodnevnim radom na aktualnim pitanjima. Ovdje pronađite dodatne informacije o tome što karijera u EU-u nudi potencijalnim kandidatima.

Kako se prijaviti?

Odaberite vrstu ugovora

Doznajte koja vam vrsta ugovora u EU-u ogovara. Pronađite dodatne informacije o stalnim i privremenim ugovorima koji se nude u institucijama EU-a te o različitim postupcima odabira koji se odnose na svaku vrstu ugovora.

EPSO-ove metode testiranja

Kako EPSO sastavlja svoje testove?

EPSO-ove testove sastavlja i pažljivo kontrolira interni tim psihologa specijaliziranih za psihologiju rada u suradnji s povjerenstvom za odabir, odabranim prema strogim pravilima iz raznih institucija EU-a.

Najčešća pitanja

Potražite odgovore na svoja pitanja

Imate li poteškoća? Potražite pomoć u našoj rubrici Najčešća pitanja. Ako ne pronađete željene informacije, svoja nam pitanja možete poslati s pomoću obrasca za kontakt.