Dobro došli na EU Careers

Welcome to EU Careers
Administratori u području zaštite podataka

Stručnjak ste za zaštitu osobnih podataka? Motivirani ste i imate iskustvo u području javne uprave? Ured Europskog nadzornika za zaštitu podataka traži osobu poput vas!

Pismeni prevoditelji za irski jezik

Vladate li savršeno irskim jezikom, a dobro još dvama drugim službenim jezicima EU-a (od kojih jedan mora biti engleski, francuski ili njemački)? Možda ste baš vi jedan od prevoditelja za irski jezik koji će se uskoro zaposliti u institucijama EU-a!

Prednosti karijere u EU-u

Profesionalni put u EU-u

Karijera u EU-u kandidatima nudi raznoliko radno okruženje u kojem mogu ispuniti svoj potencijal. Dajte svoj doprinos Europi svakodnevnim radom na aktualnim pitanjima. Ovdje pronađite dodatne informacije o tome što karijera u EU-u nudi potencijalnim kandidatima.

Kako se prijaviti

Odaberite vrstu ugovora

Doznajte koja vam vrsta ugovora u EU-u odgovara. Pronađite dodatne informacije o ugovorima na određeno i neodređeno vrijeme i o privremenim ugovorima koji se nude u institucijama EU-a te o različitim postupcima odabira koji se odnose na svaku vrstu ugovora.

EPSO-ove metode testiranja

Kako EPSO sastavlja svoje testove?

EPSO-ove testove sastavlja i pažljivo kontrolira interni tim psihologa specijaliziranih za psihologiju rada u suradnji s povjerenstvom za odabir, odabranim prema strogim pravilima iz raznih institucija EU-a.

Najčešća pitanja

Potražite odgovore na svoja pitanja

Imate li poteškoća? Potražite pomoć u našoj rubrici Najčešća pitanja. Ako ne pronađete željene informacije, svoja nam pitanja možete poslati s pomoću obrasca za kontakt.