Dobro došli na EU Careers


Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and...

bulb and wheels

EPSO je trenutačno u procesu potpune promjene postupka odabira osoblja kako bi bolje odgovorio na nove potrebe institucija EU-a i okolnosti na današnjem tržištu rada.

Pravnik ste koji govori više jezika i zanima vas međunarodna karijera?

Poziv na suradnju svim organizacijama EU-a koje promiču raznolikost i uključenost – pridružite se našoj mreži!

picture showing men and women

Ugovorno osoblje zapošljava se na raznovrsna radna mjesta za koja su potrebne različite razine kvalifikacija.

Zaposlenje u EU-u

Karijera u EU-u kandidatima nudi raznoliko radno okruženje u kojem mogu ispuniti svoj potencijal. Dajte svoj doprinos Europi svakodnevnim radom na aktualnim pitanjima. Otkrijte što još karijera u EU-u može ponuditi.

virus picture

NOVO – ažurirano 23. rujna 2021.: EPSO kontinuirano prati razvoj pandemije bolesti COVID-19. Zbog nepredvidljivosti situacije pridržavamo se svih odgovarajućih mjera opreza u skladu s uputama i smjernicama institucija EU-a i nacionalnih tijela.

Putem ove nove višejezične digitalne platforme ljudi iz cijele Europe mogu, prvi put na razini EU-a, više utjecati na ono što očekuju od EU-a, i mogu komentirati ideje drugih ljudi.

picture showing men and women of different ages with Luxembourg city in the background

Možda želite raditi u institucijama EU-a u Luxembourgu?

Potražite odgovore na svoja pitanja

Imate li poteškoća? Potražite pomoć u našoj rubrici Najčešća pitanja. Ako ne pronađete željene informacije, svoja nam pitanja možete poslati s pomoću obrasca za kontakt.

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Upozoreni smo na lažne ponude poslova, u kojima se neistinito navodi da ih je objavio EPSO. Savjetujemo da budete krajnje oprezni u komunikaciji koju niste sami zatražili, a u kojoj se od vas traže osobni podaci ili novčana uplata.