Dobro došli na EU Careers

Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and challenging workplace for everyone.

...

Europska unija traži stručnjake s velikim iskustvom u području međunarodne suradnje i pružanja pomoći zemljama izvan EU-a.

Poziv na suradnju svim organizacijama EU-a koje se zalažu za dobrobit građana EU-a s invaliditetom

a collage of pictures of people in different work situations

Frontex, Agencija za europsku graničnu i obalnu stražu sa sjedištem u Poljskoj, želi okupiti skupinu od 300 kandidata koji će se zaposliti kao službenici za potporu projektima i aktivnostima (asistenti). Zajedno s državama članicama Frontex je zadužen za sigurne i funkcionalne vanjske granice Europe.

picture showing computers

Imate iskustva u rukovanju audiovizualnom opremom? Europska komisija traži konferencijske operatere (funkcijska skupina: tajnici / administrativni službenici).

Header

Ugovorno osoblje zapošljava se na raznovrsna radna mjesta za koja su potrebne različite razine kvalifikacija.

Zaposlenje u EU-u

Karijera u EU-u kandidatima nudi raznoliko radno okruženje u kojem mogu ispuniti svoj potencijal. Dajte svoj doprinos Europi svakodnevnim radom na aktualnim pitanjima. Otkrijte što još karijera u EU-u može ponuditi.

Odaberite vrstu ugovora

Doznajte koja vam vrsta ugovora u EU-u odgovara. Pronađite dodatne informacije o ugovorima na određeno i neodređeno vrijeme i o privremenim ugovorima koji se nude u institucijama EU-a te o različitim postupcima odabira koji se odnose na svaku vrstu ugovora.

Kako EPSO sastavlja svoje testove?

EPSO-ove testove sastavlja i pažljivo kontrolira interni tim psihologa specijaliziranih za psihologiju rada u suradnji s povjerenstvom za odabir, odabranim prema strogim pravilima iz raznih institucija EU-a.

Potražite odgovore na svoja pitanja

Imate li poteškoća? Potražite pomoć u našoj rubrici Najčešća pitanja. Ako ne pronađete željene informacije, svoja nam pitanja možete poslati s pomoću obrasca za kontakt.