Dobro došli na EU Careers

Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and challenging workplace for everyone.

Institucije EU-a traže jezične asistente za hrvatski, nizozemski, estonski, talijanski, poljski i portugalski jezik (razred AST 1).

EPSO je započeo svoju transformaciju. Prvi korak – modernizacija okvira kompetencija.

picture showing pictures of men and women

Ugovorno osoblje zapošljava se na raznovrsna radna mjesta za koja su potrebne različite razine kvalifikacija.

bulb and wheels

EPSO je trenutačno u procesu potpune promjene postupka odabira osoblja kako bi bolje odgovorio na nove potrebe institucija EU-a i okolnosti na današnjem tržištu rada.

picture showing men and women of different ages with Luxembourg city in the background

Možda želite raditi u institucijama EU-a u Luxembourgu?

Putem ove nove višejezične digitalne platforme ljudi iz cijele Europe mogu, prvi put na razini EU-a, više utjecati na ono što očekuju od EU-a, i mogu komentirati ideje drugih ljudi.

Poziv na suradnju svim organizacijama EU-a koje promiču raznolikost i uključenost – pridružite se našoj mreži!

Potražite odgovore na svoja pitanja

Imate li poteškoća? Potražite pomoć u našoj rubrici Najčešća pitanja. Ako ne pronađete željene informacije, svoja nam pitanja možete poslati s pomoću obrasca za kontakt.

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Upozoreni smo na lažne ponude poslova, u kojima se neistinito navodi da ih je objavio EPSO. Savjetujemo da budete krajnje oprezni u komunikaciji koju niste sami zatražili, a u kojoj se od vas traže osobni podaci ili novčana uplata.