Dobro došli na EU Careers

Nadaren ste odvjetnik s kvalifikacijom iz ciparskog, grčkog, latvijskog, mađarskog, poljskog ili talijanskog prava? Tada ste možda vi osoba kakvu Sud Europske unije traži za rad u Upravi za istraživanje i dokumentaciju.

Talentiran ste stručnjak za znanstveno istraživanje? Zajednički istraživački centar Europske komisije (JRC) traži motivirano osoblje. Kao stručnjak za znanstveno istraživanje pružat ćete znanstvenu i tehničku potporu, usmjerenu prema korisniku, za osmišljavanje, razvoj, provedbu i praćenje politika EU-a.

Header

Ugovorno osoblje zapošljava se na raznovrsna radna mjesta za koja su potrebne različite razine kvalifikacija.

Zaposlenje u EU-u

Karijera u EU-u kandidatima nudi raznoliko radno okruženje u kojem mogu ispuniti svoj potencijal. Dajte svoj doprinos Europi svakodnevnim radom na aktualnim pitanjima. Ovdje pronađite dodatne informacije o tome što karijera u EU-u nudi potencijalnim kandidatima.

Odaberite vrstu ugovora

Doznajte koja vam vrsta ugovora u EU-u odgovara. Pronađite dodatne informacije o ugovorima na određeno i neodređeno vrijeme i o privremenim ugovorima koji se nude u institucijama EU-a te o različitim postupcima odabira koji se odnose na svaku vrstu ugovora.

Kako EPSO sastavlja svoje testove?

EPSO-ove testove sastavlja i pažljivo kontrolira interni tim psihologa specijaliziranih za psihologiju rada u suradnji s povjerenstvom za odabir, odabranim prema strogim pravilima iz raznih institucija EU-a.

Potražite odgovore na svoja pitanja

Imate li poteškoća? Potražite pomoć u našoj rubrici Najčešća pitanja. Ako ne pronađete željene informacije, svoja nam pitanja možete poslati s pomoću obrasca za kontakt.