Dobro došli na EU Careers

Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and challenging workplace for everyone.

...

Nedavno ste diplomirali pravo? Posjedujete izvrsne vještine, ambiciozni ste i snažno motivirani? Ako to odgovara vašem profilu, možda ćete se i vi pridružiti novozaposlenim pravnicima u institucijama EU-a.

Picture showing a woman and a man talking in front of a computer

Tražite li tajničku karijeru drukčiju od drugih? Institucije EU-a traže višejezične i svestrane tajnike (SC 1 / SC 2) za obavljanje raznih tajničkih poslova.

Header

Ugovorno osoblje zapošljava se na raznovrsna radna mjesta za koja su potrebne različite razine kvalifikacija.

virus picture

NOVO – ažurirano 24. srpnja 2020.: EPSO stalno prati razvoj pandemije bolesti COVID-19. Na temelju sadašnje situacije, nova testiranja planirana su od rujna. Saznajte više…

Možda želite raditi u institucijama EU-a u Luxembourgu?

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Upozoreni smo na lažne ponude poslova, u kojima se neistinito navodi da ih je objavio EPSO. Savjetujemo da budete krajnje oprezni u komunikaciji koju niste sami zatražili, a u kojoj se od vas traže osobni podaci ili novčana uplata.

Odaberite vrstu ugovora

Doznajte koja vam vrsta ugovora u EU-u odgovara. Pronađite dodatne informacije o ugovorima na određeno i neodređeno vrijeme i o privremenim ugovorima koji se nude u institucijama EU-a te o različitim postupcima odabira koji se odnose na svaku vrstu ugovora.

Poziv na suradnju svim organizacijama EU-a koje se zalažu za dobrobit građana EU-a s invaliditetom

Kako EPSO sastavlja svoje testove?

EPSO-ove testove sastavlja i pažljivo kontrolira interni tim psihologa specijaliziranih za psihologiju rada u suradnji s povjerenstvom za odabir, odabranim prema strogim pravilima iz raznih institucija EU-a.

Potražite odgovore na svoja pitanja

Imate li poteškoća? Potražite pomoć u našoj rubrici Najčešća pitanja. Ako ne pronađete željene informacije, svoja nam pitanja možete poslati s pomoću obrasca za kontakt.