Dobro došli na EU Careers

Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and challenging workplace for everyone.

...

picture showing people talking, a computer and a pen

Tražite li tajničku karijeru drukčiju od drugih? Institucije EU-a traže višejezične i svestrane tajnike (SC 1 / SC 2) za obavljanje raznih tajničkih poslova.

virus picture

NOVO – ažurirano 2. 7. 2020.:EPSO stalno prati razvoj pandemije bolesti COVID-19. U skladu s trenutačnim pozitivnim kretanjem epidemiološke situacije u EU-u EPSO za neke manje skupine kandidata sada organizira testiranje koje će se održati idućih tjedana. Saznajte više…

Header

Ugovorno osoblje zapošljava se na raznovrsna radna mjesta za koja su potrebne različite razine kvalifikacija.

Možda želite raditi u institucijama EU-a u Luxembourgu?

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Upozoreni smo na lažne ponude poslova, u kojima se neistinito navodi da ih je objavio EPSO. Savjetujemo da budete krajnje oprezni u komunikaciji koju niste sami zatražili, a u kojoj se od vas traže osobni podaci ili novčana uplata.

Poziv na suradnju svim organizacijama EU-a koje se zalažu za dobrobit građana EU-a s invaliditetom

Odaberite vrstu ugovora

Doznajte koja vam vrsta ugovora u EU-u odgovara. Pronađite dodatne informacije o ugovorima na određeno i neodređeno vrijeme i o privremenim ugovorima koji se nude u institucijama EU-a te o različitim postupcima odabira koji se odnose na svaku vrstu ugovora.

Kako EPSO sastavlja svoje testove?

EPSO-ove testove sastavlja i pažljivo kontrolira interni tim psihologa specijaliziranih za psihologiju rada u suradnji s povjerenstvom za odabir, odabranim prema strogim pravilima iz raznih institucija EU-a.

Potražite odgovore na svoja pitanja

Imate li poteškoća? Potražite pomoć u našoj rubrici Najčešća pitanja. Ako ne pronađete željene informacije, svoja nam pitanja možete poslati s pomoću obrasca za kontakt.