Üdvözöljük az EU Careers honlapon!

Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and challenging workplace for everyone.

Az uniós intézmények észt, holland, horvát, lengyel, olasz és portugál nyelvi asszisztenseket keresnek AST 1 besorolási fokozatban.

Megkezdődött az EPSO átalakulási folyamata. Az ütemterv első lépése – A kompetenciakeret korszerűsítése

picture showing pictures of men and women

A szerződéses alkalmazottak a munkakörök széles skáláját tölthetik be, amelyekhez más-más szintű képesítésre van szükség.

bulb and wheels

Jelenleg zajlik az EPSO személyzeti kiválasztási eljárásainak alapos átalakítása, hogy azok jobban megfeleljenek az uniós intézmények változó igényeinek és a mai munkaerőpiac realitásainak.

picture showing men and women of different ages with Luxembourg city in the background

Dolgozzon az uniós intézmények valamelyikénél Luxemburgban!

Az új többnyelvű digitális platform révén az EU lakossága – uniós szinten most először – nagyobb beleszólást kaphat abba, milyen legyen az Európai Unió. A platformra érkező javaslatokhoz, ötletekhez bárki fűzhet megjegyzéseket.

Együttműködési felhívás az összes olyan uniós szervezet számára, amely érdekelt a sokszínűség és a befogadás témájában – Csatlakozzon hálózatunkhoz!

Itt választ talál kérdéseire!

Problémája akadt? Olvassa el a „Gyakran feltett kérdések” rovatát Ha itt sem talál választ, kérdését (kérdéseit) tegye fel nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapon.

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Tudomásunkra jutott, hogy ismeretlen csalók az EPSO nevében nem létező állásokat kínálnak, hogy ilyen módon személyes adatokat vagy pénzt szerezzenek. Azt ajánljuk, legyen különösen körültekintő, ha ilyen témájú kéretlen üzenetet kap.