Üdvözöljük az EU Careers honlapon!


Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and...

bulb and wheels

EPSO is currently undergoing a thorough transformation process for staff selection to better respond to the evolving needs of the EU institutions and the realities of today’s labour market.

Man Looking Through A Binoculars

Az Európai Bizottság (EB) tanácsosokat keres a digitális kriminalisztika, valamint az operatív és stratégiai elemzés területén. A felvett szakértők (AD7 besorolási fokozat) elsősorban az Európai Csalás Elleni Hivatalnál (OLAF) dolgoznak majd.

picture showing a young woman looking through a magnifying glass

Az Európai Bizottság csalás elleni vizsgálókat és szakértőket keres az uniós kiadások és a korrupció elleni küzdelem, a vámügy és kereskedelem, a dohánytermékek és a hamisított áruk területén. A felvételt nyert vizsgálók és szakértők elsősorban az Európai Csalás Elleni Hivatalnál (OLAF) fognak dolgozni.

Az EU technikusokat (AST 3 besorolási fokozat) és kisegítőket (AST-SC 1 besorolási fokozat) keres.

virus picture

ÚJ – frissítve 2021. szeptember 23-án: Az EPSO folyamatosan figyelemmel kíséri a Covid19-járvány alakulását. A körülmények kiszámíthatatlanságára való tekintettel az EPSO továbbra is minden szükséges óvintézkedést megtesz az uniós intézmények és a tagállami hatóságok utasításaival és ajánlásaival összhangban.

picture showing men and women

A szerződéses alkalmazottak a munkakörök széles skáláját tölthetik be, amelyekhez más-más szintű képesítésre van szükség.

Együttműködési felhívás az összes olyan uniós szervezet számára, amely érdekelt a sokszínűség és a befogadás témájában – Csatlakozzon hálózatunkhoz!

picture showing men and women of different ages with Luxembourg city in the background

Dolgozzon az uniós intézmények valamelyikénél Luxembourgban!

Szakmai pályafutás az EU-nál

Az uniós intézmények munkatársaként Ön érdekes és kihívásokban gazdag szakmai munkát végezhet. Tartsa az aktualitások ütőerén a kezét és tegye jobbá Európát! Ha tudni szeretné, milyen karrierlehetőségeket kínál az EU, olvasson tovább!

Az új többnyelvű digitális platform révén az EU lakossága – uniós szinten most először – nagyobb beleszólást kaphat abba, milyen legyen az Európai Unió. A platformra érkező javaslatokhoz, ötletekhez bárki fűzhet megjegyzéseket.

Itt választ talál kérdéseire!

Problémája akadt? Olvassa el a „Gyakran feltett kérdések” rovatát Ha itt sem talál választ, kérdését (kérdéseit) tegye fel nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapon.

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Tudomásunkra jutott, hogy ismeretlen csalók az EPSO nevében nem létező állásokat kínálnak, hogy ilyen módon személyes adatokat vagy pénzt szerezzenek. Azt ajánljuk, legyen különösen körültekintő, ha ilyen témájú kéretlen üzenetet kap.