Üdvözöljük az EU Careers honlapon!

Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and challenging workplace for everyone.

...

picture showing smileys

Jelenleg azon dolgozunk, hogy javítsuk tájékoztatási és kommunikációs tevékenységünket, melynek célközönségét az uniós karrier iránt érdeklődő uniós polgárok alkotják. Meg szeretnénk ismerni az Ön véleményét is!

ÚJ – frissítve: 2020. április 2. Az EPSO a koronavírus miatti aggodalmakra és az ezzel kapcsolatos ajánlásokra tekintettel továbbra is figyelemmel kíséri a fejleményeket, és megteszi a szükséges intézkedéseket.

Dán, görög/ciprusi, francia/belga/luxemburgi, horvát vagy lengyel jogi végzettséggel rendelkezik? Ha igen, akkor jelentkezhet a luxembourgi székhelyű Európai Bíróságra!

Header

A szerződéses alkalmazottak a munkakörök széles skáláját tölthetik be, amelyekhez más-más szintű képesítésre van szükség.

Dolgozzon az uniós intézmények valamelyikénél Luxembourgban!

Együttműködési felhívás a fogyatékossággal élő uniós polgárok jólétének és érvényesülésének előmozdításával foglalkozó szervezetek számára

Szerződéstípus kiválasztása

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb szerződéstípust! Tudakozódjon az uniós intézmények által kínált ideiglenes és állandó szerződésekről, illetve a hozzájuk kapcsolódó kiválasztási eljárásokról.

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Tudomásunkra jutott, hogy ismeretlen csalók az EPSO nevében nem létező állásokat kínálnak, hogy ilyen módon személyes adatokat vagy pénzt szerezzenek. Azt ajánljuk, legyen különösen körültekintő, ha ilyen témájú kéretlen üzenetet kap.

Miért éppen így vizsgáztat az EPSO?

Az EPSO vizsgáit saját munkaügyi pszichológusai és az uniós intézmények alkalmazottaiból álló, körültekintően összeállított vizsgabizottságok dolgozzák ki és kísérik gondosan figyelemmel.

Itt választ talál kérdéseire!

Problémája akadt? Olvassa el a „Gyakran feltett kérdések” rovatát Ha itt sem talál választ, kérdését (kérdéseit) tegye fel nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapon.