Üdvözöljük az EU Careers honlapon!


Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and...

virus picture

ÚJ – frissítve 2021. július 12-én: Az EPSO folyamatosan figyelemmel kíséri a Covid19-járvány alakulását. A körülmények kiszámíthatatlanságára való tekintettel az EPSO továbbra is minden szükséges óvintézkedést megtesz az uniós intézmények és a tagállami hatóságok utasításaival és ajánlásaival összhangban.

picture showing men and women of different ages with Luxembourg city in the background

Dolgozzon az uniós intézmények valamelyikénél Luxembourgban!

Együttműködési felhívás az összes olyan uniós szervezet számára, amely érdekelt a sokszínűség és a befogadás témájában – Csatlakozzon hálózatunkhoz!

A szerződéses alkalmazottak a munkakörök széles skáláját tölthetik be, amelyekhez más-más szintű képesítésre van szükség.

Szakmai pályafutás az EU-nál

Az uniós intézmények munkatársaként Ön érdekes és kihívásokban gazdag szakmai munkát végezhet. Tartsa az aktualitások ütőerén a kezét és tegye jobbá Európát! Ha tudni szeretné, milyen karrierlehetőségeket kínál az EU, olvasson tovább!

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Tudomásunkra jutott, hogy ismeretlen csalók az EPSO nevében nem létező állásokat kínálnak, hogy ilyen módon személyes adatokat vagy pénzt szerezzenek. Azt ajánljuk, legyen különösen körültekintő, ha ilyen témájú kéretlen üzenetet kap.

Miért éppen így vizsgáztat az EPSO?

Az EPSO vizsgáit saját munkaügyi pszichológusai és az uniós intézmények alkalmazottaiból álló, körültekintően összeállított vizsgabizottságok dolgozzák ki és kísérik gondosan figyelemmel.

Itt választ talál kérdéseire!

Problémája akadt? Olvassa el a „Gyakran feltett kérdések” rovatát Ha itt sem talál választ, kérdését (kérdéseit) tegye fel nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapon.