Üdvözöljük az EU Careers honlapon!


Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and challenging...

picture showing a car in front an EU building

Az Európai Bizottság gépjárművezetőket keres brüsszeli és luxembourgi székhelyeire.

A szerződéses alkalmazottak a munkakörök széles skáláját tölthetik be, amelyekhez más-más szintű képesítésre van szükség.

virus picture

ÚJ – frissítve 2020. október 1-jén:Az EPSO folyamatosan figyelemmel kíséri a Covid19-járvány alakulását. A helyzet jelen állása szerint az EPSO újraindította a vizsgákat, melyekre szeptembertől kezdődően kerül majd sor. Bővebben...

Dolgozzon az uniós intézmények valamelyikénél Luxembourgban!

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Tudomásunkra jutott, hogy ismeretlen csalók az EPSO nevében nem létező állásokat kínálnak, hogy ilyen módon személyes adatokat vagy pénzt szerezzenek. Azt ajánljuk, legyen különösen körültekintő, ha ilyen témájú kéretlen üzenetet kap.

Szerződéstípus kiválasztása

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb szerződéstípust! Tudakozódjon az uniós intézmények által kínált ideiglenes és állandó szerződésekről, illetve a hozzájuk kapcsolódó kiválasztási eljárásokról.

Együttműködési felhívás a fogyatékossággal élő uniós polgárok jólétének és érvényesülésének előmozdításával foglalkozó szervezetek számára

Miért éppen így vizsgáztat az EPSO?

Az EPSO vizsgáit saját munkaügyi pszichológusai és az uniós intézmények alkalmazottaiból álló, körültekintően összeállított vizsgabizottságok dolgozzák ki és kísérik gondosan figyelemmel.

Itt választ talál kérdéseire!

Problémája akadt? Olvassa el a „Gyakran feltett kérdések” rovatát Ha itt sem talál választ, kérdését (kérdéseit) tegye fel nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapon.