Üdvözöljük az EU Careers honlapon!

Szakértő az irattári tevékenységek/iratkezelés területén

Ön motivált irattáros/iratkezelő szakember? Az európai intézmények tanácsosi és asszisztensi pozícióba keresnek munkatársakat az irat-, irattár- és információkezelés területén.

Fegyveres biztonsági és védelmi tisztviselő

Ön szakképzett fegyveres biztonsági és védelmi tisztviselő ? Csatlakozzon az Európai Parlamenthez vagy az Európai Unió Tanácsához, és járuljon hozzá az uniós intézmények zökkenőmentes működéséhez!

Tanácsos az adatvédelem területén

Ön motivált adatvédelmi szakember, és van tapasztalata a közigazgatásban? Ha igen, akkor az európai adatvédelmi biztos számít Önre!

Ír nyelvű fordító

Tökéletesen tud írül és alaposan ismer két másik uniós nyelvet (melyek közül az egyik az angol, a francia vagy a német)? Ha igen, akkor Ön is lehet az uniós intézményekhez újonnan csatlakozó ír fordítók egyike!

Miért érdemes az EU-nál dolgozni?

Munkavégzés az EU-nál

Az uniós intézmények munkatársaként Ön érdekes és kihívásokban gazdag szakmai munkát végezhet. Tartsa az aktualitások ütőerén a kezét és tegye jobbá Európát! Ha arra kíváncsi, milyen karrierlehetőségeket kínál az EU a sikeres pályázóknak, olvasson tovább!

Jelentkezési tudnivalók

Szerződéstípus kiválasztása

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb szerződéstípust! Tudakozódjon az uniós intézmények által kínált ideiglenes és állandó szerződésekről, illetve a hozzájuk kapcsolódó kiválasztási eljárásokról.

Az EPSO vizsgamódszerei

Miért éppen így vizsgáztat az EPSO?

Az EPSO vizsgáit saját munkaügyi pszichológusai és az uniós intézmények alkalmazottaiból álló, körültekintően összeállított vizsgabizottságok dolgozzák ki és kísérik gondosan figyelemmel.

Gyakran feltett kérdések

Itt választ talál kérdéseire!

Problémája akadt? Olvassa el a „Gyakran feltett kérdések” rovatát Ha itt sem talál választ, kérdését (kérdéseit) tegye fel nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapon.