Üdvözöljük az EU Careers honlapon!

Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and challenging workplace for everyone.

...

a collage of pictures of people in different work situations

A lengyelországi székhelyű Európai Határ- és Partvédelmi Ügynökség (Frontex) adatbázis létrehozásáról döntött, ahonnan tisztviselőket (asszisztenseket) vehet fel projektek és egyéb tevékenységek támogatásához. Az adatbázis a tervek szerint 300 pályázót fog tartalmazni. A Frontex a tagállamokkal együtt Európa külső határainak biztonságát és megfelelő működését garantálja.

picture showing computers

Ön tapasztalt szakember az audiovizuális berendezések üzemeltetése terén? Az Európai Bizottság konferenciaszervezőket keres (titkár/irodai alkalmazott besorolási csoportba).

Header

A szerződéses alkalmazottak a munkakörök széles skáláját tölthetik be, amelyekhez más-más szintű képesítésre van szükség.

Szakmai pályafutás az EU-nál

Az uniós intézmények munkatársaként Ön érdekes és kihívásokban gazdag szakmai munkát végezhet. Tartsa az aktualitások ütőerén a kezét és tegye jobbá Európát! Ha tudni szeretné, milyen karrierlehetőségeket kínál az EU, olvasson tovább!

Szerződéstípus kiválasztása

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb szerződéstípust! Tudakozódjon az uniós intézmények által kínált ideiglenes és állandó szerződésekről, illetve a hozzájuk kapcsolódó kiválasztási eljárásokról.

Miért éppen így vizsgáztat az EPSO?

Az EPSO vizsgáit saját munkaügyi pszichológusai és az uniós intézmények alkalmazottaiból álló, körültekintően összeállított vizsgabizottságok dolgozzák ki és kísérik gondosan figyelemmel.

Itt választ talál kérdéseire!

Problémája akadt? Olvassa el a „Gyakran feltett kérdések” rovatát Ha itt sem talál választ, kérdését (kérdéseit) tegye fel nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapon.