Üdvözöljük az EU Careers honlapon!

Tanácsos a vám- és adóügyek területén

Ön tehetséges és motivált vám- vagy adóügyi szakember? Az Európai Bizottság tanácsosi pozícióba keres szakembereket, elsősorban az adó- és vámügyekkel kapcsolatos uniós szakpolitikákért felelős szervezeti egység számára.

Szakértő az irattári tevékenységek/iratkezelés területén

Ön motivált irattáros/iratkezelő szakember? Az európai intézmények tanácsosi és asszisztensi pozícióba keresnek munkatársakat az irat-, irattár- és információkezelés területén.

Miért érdemes az EU-nál dolgozni?

Munkavégzés az EU-nál

Az uniós intézmények munkatársaként Ön érdekes és kihívásokban gazdag szakmai munkát végezhet. Tartsa az aktualitások ütőerén a kezét és tegye jobbá Európát! Ha arra kíváncsi, milyen karrierlehetőségeket kínál az EU a sikeres pályázóknak, olvasson tovább!

Jelentkezési tudnivalók

Szerződéstípus kiválasztása

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb szerződéstípust! Tudakozódjon az uniós intézmények által kínált ideiglenes és állandó szerződésekről, illetve a hozzájuk kapcsolódó kiválasztási eljárásokról.

Az EPSO vizsgamódszerei

Miért éppen így vizsgáztat az EPSO?

Az EPSO vizsgáit saját munkaügyi pszichológusai és az uniós intézmények alkalmazottaiból álló, körültekintően összeállított vizsgabizottságok dolgozzák ki és kísérik gondosan figyelemmel.

Gyakran feltett kérdések

Itt választ talál kérdéseire!

Problémája akadt? Olvassa el a „Gyakran feltett kérdések” rovatát Ha itt sem talál választ, kérdését (kérdéseit) tegye fel nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapon.