Üdvözöljük az EU Careers honlapon!

Ön a ciprusi, a görög, a lengyel, a lett, a magyar vagy az olasz jog területén járatos, tehetséges jogász? Az Európai Unió Bíróságának Kutatási és Dokumentációs Igazgatósága munkatársat keres – talán éppen Önt!

Ön tehetséges tudományos kutató? Az Európai Bizottság Közös Kutatóközpontja motivált alkalmazottakat keres. A tudományos kutatási szakértők feladata, hogy ügyfélközpontú tudományos és technikai támogatást nyújtsanak az uniós szakpolitikák megtervezéséhez, kidolgozásához, végrehajtásához és nyomon követéséhez.

Header

A szerződéses alkalmazottak a munkakörök széles skáláját tölthetik be, amelyekhez más-más szintű képesítésre van szükség.

Szakmai pályafutás az EU-nál

Az uniós intézmények munkatársaként Ön érdekes és kihívásokban gazdag szakmai munkát végezhet. Tartsa az aktualitások ütőerén a kezét és tegye jobbá Európát! Ha arra kíváncsi, milyen karrierlehetőségeket kínál az EU a sikeres pályázóknak, olvasson tovább!

Szerződéstípus kiválasztása

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb szerződéstípust! Tudakozódjon az uniós intézmények által kínált ideiglenes és állandó szerződésekről, illetve a hozzájuk kapcsolódó kiválasztási eljárásokról.

Miért éppen így vizsgáztat az EPSO?

Az EPSO vizsgáit saját munkaügyi pszichológusai és az uniós intézmények alkalmazottaiból álló, körültekintően összeállított vizsgabizottságok dolgozzák ki és kísérik gondosan figyelemmel.

Itt választ talál kérdéseire!

Problémája akadt? Olvassa el a „Gyakran feltett kérdések” rovatát Ha itt sem talál választ, kérdését (kérdéseit) tegye fel nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapon.