Welkom bij EU Careers

Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and challenging workplace for everyone.

De EU-instellingen zijn op zoek naar assistenten op het gebied van talen voor het Kroatisch, Nederlands, Ests, Italiaans, Pools en Portugees (rang AST 1).

EPSO vernieuwt — eerste stap: modernisering van het competentiekader.

picture showing pictures of men and women

Arbeidscontractanten kunnen voor allerlei taken worden aangesteld, op verschillende kwalificatieniveaus.

bulb and wheels

EPSO is momenteel bezig met een grondige herziening van de selectieprocedures om beter in te spelen op de veranderende behoeften van de EU-instellingen en de realiteit van de huidige arbeidsmarkt.

picture showing men and women of different ages with Luxembourg city in the background

De EU-instellingen in Luxemburg: uw toekomstige werkgever?

Er is een nieuw meertalig onlineplatform waarop iedereen in heel Europa — voor het eerst op EU-niveau — direct kan zeggen wat zij van de EU verwachten, en meteen reageren op de ideeën van anderen.

Oproep tot samenwerking voor alle diversiteits- en inclusie-organisaties in de EU – Sluit u aan bij ons netwerk!

Een antwoord op uw vragen

Heeft u nog vragen? Kijk eens in onze rubriek met veelgestelde vragen. Vindt u daar geen antwoord, gebruik dan ons contactformulier.

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Wij zijn attent gemaakt op fraude met valse EPSO-vacatures. Wees uiterst voorzichtig als u wordt gevraagd om persoonsgegevens te verstrekken of geld over te maken.