Welkom bij EU Careers

Bent u een getalenteerd specialist wetenschappelijk onderzoek? Het Gemeenschappelijk Centrum voor Onderzoek (GCO) van de Europese Commissie is op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Als specialist wetenschappelijk onderzoek levert u op verzoek van de klant de wetenschappelijke en technische onderbouwing voor het uitstippelen, ontwikkelen, uitvoeren en monitoren van EU-beleid.

Bent u een gemotiveerde beveiligingsspecialist? Heeft u een veiligheidsmachtiging of bent u bereid een screening te ondergaan? De EU-instellingen zijn op zoek naar agenten en assistenten voor beveiligingswerk, technische beveiliging en beveiliging van informatie en documenten.

Header

Arbeidscontractanten kunnen voor allerlei taken worden aangesteld, op verschillende kwalificatieniveaus.

Werken voor de EU

De instellingen van de EU bieden u een veelzijdige en motiverende werkomgeving. Als werknemer levert u een concrete bijdrage aan het Europees beleid en houdt u zich bezig met actuele vraagstukken. Lees hier wat een sollicitatie bij de EU u nog meer te bieden heeft.

Kies het soort contract

Ga na wat voor contract u het beste past. Ontdek wat voor vaste en tijdelijke contracten de EU-instellingen aanbieden en lees meer over de verschillende selectieprocedures voor elke type contract.

Waarom hebben we voor deze manier van testen gekozen?

Onze tests worden ontwikkeld door onze eigen bedrijfspsychologen in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde juryleden afkomstig uit alle EU-instellingen.

Een antwoord op uw vragen

Heeft u nog vragen? Kijk eens in onze rubriek met veelgestelde vragen. Vindt u daar geen antwoord, gebruik dan ons contactformulier.