Welkom bij EU Careers

Specialisten op het gebied van archief-/documentbeheer

Bent u een gemotiveerde specialist archief-/documentbeheer? De Europese instellingen zoeken administrateurs en assistenten voor het beheer van documenten, archieven en informatie.

Bewapende bewakings- en veiligheidsagenten

Bent u een gekwalificeerde bewapende bewakings- en veiligheidsagent? Dan kunt u bijdragen aan de vlotte dagelijkse werking van de EU-instellingen door in dienst te treden bij het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie!

Administrateurs op het gebied van gegevensbescherming

Bent u een gemotiveerd specialist gegevensbescherming met ervaring op het gebied van openbaar bestuur? Zo ja, dan is de Europese Toezichthouder voor gegevensbescherming op zoek naar u!

Vertalers Nederlands

Heeft u een perfecte kennis van het Iers en een goede kennis van twee andere EU-talen, waaronder Engels, Frans of Duits? Dan heeft u vast belangstelling voor een baan als vertaler Iers bij de EU-instellingen!

Waarom een baan bij de EU?

Werken voor de EU

De instellingen van de EU bieden u een veelzijdige en motiverende werkomgeving. Als werknemer levert u een concrete bijdrage aan het Europees beleid en houdt u zich bezig met actuele vraagstukken. Lees hier wat een sollicitatie bij de EU u nog meer te bieden heeft.

Hoe kan ik solliciteren?

Kies het soort contract

Ga na wat voor contract u het beste past. Ontdek wat voor vaste en tijdelijke contracten de EU-instellingen aanbieden en lees meer over de verschillende selectieprocedures voor elke type contract.

Onze testmethodes

Waarom hebben we voor deze manier van testen gekozen?

Onze tests worden ontwikkeld door onze eigen bedrijfspsychologen in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde juryleden afkomstig uit alle EU-instellingen.

Veelgestelde vragen

Een antwoord op uw vragen

Heeft u nog vragen? Kijk eens in onze rubriek met veelgestelde vragen. Vindt u daar geen antwoord, gebruik dan ons contactformulier.