Welkom bij EU Careers


Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and...

virus picture

NIEUW – update 12/07/2021: EPSO volgt de ontwikkelingen rond het coronavirus en COVID-19 op de voet. De situatie is nog steeds onvoorspelbaar en daarom blijven we ons houden aan alle voorzorgsmaatregelen, instructies en richtsnoeren van de EU-instellingen en de nationale overheden.

De EU zoekt technici (rang AST 3) en ondersteunend personeel (rang AST-SC 1).

Heeft u expertise en werkervaring als gegevensbeschermingsspecialist? Wilt u graag meewerken aan de bescherming van gegevens en privacyrechten in de EU? Dan is dit iets voor u!

Er is een nieuw meertalig onlineplatform waarop iedereen in heel Europa — voor het eerst op EU-niveau — direct kan zeggen wat zij van de EU verwachten, en meteen reageren op de ideeën van anderen.

Oproep tot samenwerking voor alle diversiteits- en inclusie-organisaties in de EU – Sluit u aan bij ons netwerk!

picture showing men and women

Arbeidscontractanten kunnen voor allerlei taken worden aangesteld, op verschillende kwalificatieniveaus.

Werken voor de EU

De instellingen van de EU bieden u een veelzijdige en motiverende werkomgeving. Als werknemer levert u een concrete bijdrage aan het Europees beleid en houdt u zich bezig met actuele vraagstukken. Ga na wat een sollicitatie bij de EU u nog meer te bieden heeft.

picture showing men and women of different ages with Luxembourg city in the background

De EU-instellingen in Luxemburg: uw toekomstige werkgever?

Een antwoord op uw vragen

Heeft u nog vragen? Kijk eens in onze rubriek met veelgestelde vragen. Vindt u daar geen antwoord, gebruik dan ons contactformulier.

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Wij zijn attent gemaakt op fraude met valse EPSO-vacatures. Wees uiterst voorzichtig als u wordt gevraagd om persoonsgegevens te verstrekken of geld over te maken.