Welkom bij EU Careers

Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and challenging workplace for everyone.

...

De Europese Unie zoekt specialisten met ruime ervaring op het gebied van internationale samenwerking en hulp aan landen buiten de EU.

Oproep tot samenwerking met alle organisaties in de EU die zich bezighouden met de bevordering en het welzijn van EU-burgers met een handicap.

a collage of pictures of people in different work situations

Frontex, het in Polen gevestigde Europees Grens- en kustwachtagentschap, vormt een pool van 300 kandidaten die als ondersteuningsmedewerkers voor projecten en activiteiten (assistenten) in dienst kunnen worden genomen. Frontex zorgt samen met de lidstaten voor veilige en goed functionerende buitengrenzen van Europa.

picture showing computers

Heeft u ervaring met audiovisuele apparatuur? De Europese Commissie is op zoek naar conferentiepersoneel (functiegroep secretariaats- en kantoormedewerkers).

Header

Arbeidscontractanten kunnen voor allerlei taken worden aangesteld, op verschillende kwalificatieniveaus.

Werken voor de EU

De instellingen van de EU bieden u een veelzijdige en motiverende werkomgeving. Als werknemer levert u een concrete bijdrage aan het Europees beleid en houdt u zich bezig met actuele vraagstukken. Ga na wat een sollicitatie bij de EU u nog meer te bieden heeft.

Kies het soort contract

Ga na wat voor contract u het beste past. Ontdek wat voor vaste en tijdelijke contracten de EU-instellingen aanbieden en lees meer over de verschillende selectieprocedures voor elke type contract.

Waarom hebben we voor deze manier van testen gekozen?

Onze tests worden ontwikkeld door onze eigen bedrijfspsychologen in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde juryleden afkomstig uit alle EU-instellingen.

Een antwoord op uw vragen

Heeft u nog vragen? Kijk eens in onze rubriek met veelgestelde vragen. Vindt u daar geen antwoord, gebruik dan ons contactformulier.