Welkom bij EU Careers


Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and...

bulb and wheels

EPSO is momenteel bezig met een grondige herziening van de selectieprocedures om beter in te spelen op de veranderende behoeften van de EU-instellingen en de realiteit van de huidige arbeidsmarkt.

Bent u een meertalige jurist met belangstelling voor een internationale carrière?

Oproep tot samenwerking voor alle diversiteits- en inclusie-organisaties in de EU – Sluit u aan bij ons netwerk!

picture showing men and women

Arbeidscontractanten kunnen voor allerlei taken worden aangesteld, op verschillende kwalificatieniveaus.

Werken voor de EU

De instellingen van de EU bieden u een veelzijdige en motiverende werkomgeving. Als werknemer levert u een concrete bijdrage aan het Europees beleid en houdt u zich bezig met actuele vraagstukken. Ga na wat een sollicitatie bij de EU u nog meer te bieden heeft.

virus picture

NIEUW – update 23/09/2021: EPSO volgt de ontwikkelingen rond het coronavirus en COVID-19 op de voet. De situatie is nog steeds onvoorspelbaar en we blijven ons houden aan alle voorzorgsmaatregelen, instructies en richtsnoeren van de EU-instellingen en de nationale overheden.

Er is een nieuw meertalig onlineplatform waarop iedereen in heel Europa — voor het eerst op EU-niveau — direct kan zeggen wat zij van de EU verwachten, en meteen reageren op de ideeën van anderen.

picture showing men and women of different ages with Luxembourg city in the background

De EU-instellingen in Luxemburg: uw toekomstige werkgever?

Een antwoord op uw vragen

Heeft u nog vragen? Kijk eens in onze rubriek met veelgestelde vragen. Vindt u daar geen antwoord, gebruik dan ons contactformulier.

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Wij zijn attent gemaakt op fraude met valse EPSO-vacatures. Wees uiterst voorzichtig als u wordt gevraagd om persoonsgegevens te verstrekken of geld over te maken.