Bine ați venit pe site-ul EU Careers

Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and challenging workplace for everyone.

...

Comisia Europeană recrutează traducători pentru limbile daneză, germană, finlandeză și suedeză. Aceștia vor lucra în cadrul departamentelor lingvistice respective ale Direcției Generale Traduceri a Comisiei Europene (DGT) din Bruxelles sau Luxemburg.

Posturile de agenți contractuali sunt disponibile pentru o gamă largă de locuri de muncă, necesitând diferite niveluri de calificare.

virus picture

NOU – Informații actualizate pe 15.12.2020: EPSO urmărește îndeaproape evoluția pandemiei de COVID-19 cauzate de coronavirus. Din cauza imprevizibilității situației, EPSO aplică în continuare toate măsurile de precauție adecvate, în conformitate cu instrucțiunile și orientările furnizate de instituțiile UE și de autoritățile naționale.

Veniți să lucrați în instituțiile europene din Luxemburg!

Apel la cooperare adresat tuturor organizațiilor din UE care militează pentru diversitate și incluziune – Alăturați-vă rețelei noastre!

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Am fost informați că au apărut oferte de muncă false, pretinse a fi propuse de EPSO. Vă rugăm foarte mult să tratați cu circumspecție orice formă de comunicare nesolicitată prin care vi se cere să furnizați date cu caracter personal sau să efectuați plăți.

Selectați tipul de contract

Aflați ce tip de contract vi se potrivește mai bine. Analizați contractele cu durată determinată și nedeterminată oferite de instituțiile UE și informați-vă cu privire la procedurile de selecție aplicabile fiecărui tip de contract.

Cum ne-am ales metoda de testare?

Testele EPSO sunt concepute și monitorizate atent de echipa noastră internă de psihologi ocupaționali și de către membrii comisiei de evaluare selectați cu grijă din toate instituțiile UE.

Găsiți răspunsuri la întrebările dumneavoastră

Parcurgeți mai întâi informațiile din secțiunea „Întrebări și răspunsuri” de pe site. Dacă nu găsiți informația căutată, trimiteți-ne întrebările prin intermediul formularului de contact.