Bine ați venit pe site-ul EU Careers

Specialiști în arhivistică/ gestionarea documentelor

Sunteți specialist în arhivistică/ gestionarea documentelor? Instituțiile europene recrutează administratori și asistenți în domeniul gestionării documentelor, arhivelor și informațiilor.

Agenți înarmați de securitate și protecție

Aveți o calificare de agent înarmat de securitate și protecție? Atunci puteți contribui la asigurarea bunei funcționări a instituțiilor UE. Participați la concurs pentru a lucra pentru Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene!

Administratori în domeniul protecției datelor

Sunteți specialist în protecția datelor cu experiență în domeniul administrației publice? Autoritatea Europeană pentru Protecția Datelor are nevoie de dumneavoastră!

Traducători de limbă irlandeză

Stăpâniți la perfecție limba irlandeză și cunoașteți bine două alte limbi oficiale ale UE (una dintre ele fiind engleza, franceza sau germana)? Atunci ați putea lucra în instituțiile UE ca traducător de limbă irlandeză!

Avantajele unei cariere în instituțiile UE

Munca în instituțiile UE

O carieră în instituțiile europene oferă perspectiva unui mediu de lucru diversificat, care aduce satisfacții. Veți avea șansa să jucați un rol în viața Europei și să vă ocupați zilnic de probleme de actualitate. Aflați mai multe despre alte avantaje.

Depunerea candidaturii

Selectați tipul de contract

Aflați ce tip de contract vi se potrivește mai bine. Analizați contractele cu durată determinată și nedeterminată oferite de instituțiile UE și informați-vă cu privire la procedurile de selecție aplicabile fiecărui tip de contract.

Metodele de testare EPSO

Cum ne-am ales metoda de testare?

Testele EPSO sunt concepute și monitorizate atent de echipa noastră internă de psihologi ocupaționali și de către membrii comisiei de evaluare selectați cu grijă din toate instituțiile UE.

Întrebări și răspunsuri

Găsiți răspunsuri la întrebările dumneavoastră

Parcurgeți mai întâi informațiile din secțiunea „Întrebări și răspunsuri” de pe site. Dacă nu găsiți informația căutată, trimiteți-ne întrebările prin intermediul formularului de contact.