Bine ați venit pe site-ul EU Careers


Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and...

virus picture

NOU – Informații actualizate pe 12.7.2021: EPSO urmărește îndeaproape evoluția epidemiei de COVID-19 cauzate de coronavirus. Din cauza imprevizibilității situației, EPSO aplică în continuare toate măsurile de precauție adecvate, în conformitate cu instrucțiunile și orientările furnizate de instituțiile UE și de autoritățile naționale.

Aveți competențe specializate și experiență profesională în calitate de specialist în protecția datelor? Sunteți dornic să garantați protecția datelor și a dreptului la viață privată în UE? Dacă da, aceasta este șansa dumneavoastră.

Noua platformă digitală multilingvă vă permite, ca cetățean european, să aveți un cuvânt mai greu de spus cu privire la ceea ce așteptați de la UE și să comentați ideile altor utilizatori – și aceasta la nivel european, pentru prima dată în istorie.

picture showing men and women

Posturile de agenți contractuali sunt disponibile pentru o gamă largă de locuri de muncă, necesitând diferite niveluri de calificare.

Apel la cooperare adresat tuturor organizațiilor din UE care militează pentru diversitate și incluziune – Alăturați-vă rețelei noastre!

picture showing men and women of different ages with Luxembourg city in the background

Veniți să lucrați în instituțiile europene din Luxemburg!

Găsiți răspunsuri la întrebările dumneavoastră

Parcurgeți mai întâi informațiile din secțiunea „Întrebări și răspunsuri” de pe site. Dacă nu găsiți informația căutată, trimiteți-ne întrebările prin intermediul formularului de contact.

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Am fost informați că au apărut oferte de muncă false, pretinse a fi propuse de EPSO. Vă rugăm foarte mult să tratați cu circumspecție orice formă de comunicare nesolicitată prin care vi se cere să furnizați date cu caracter personal sau să efectuați plăți.