Bine ați venit pe site-ul EU Careers

Sunteți practician calificat în domeniul dreptului cipriot, grec, maghiar, italian, leton sau polonez? Curtea de Justiție a Uniunii Europene are nevoie de dumneavoastră în Direcția Cercetare și Documentare.

Sunteți specialist în cercetare științifică?Centrul Comun de Cercetare al Comisiei Europene (JRC) are nevoie de oameni motivați. În calitate de specialist în cercetare științifică, veți oferi asistență științifică și tehnică axată pe utilizator pentru conceperea, dezvoltarea, punerea în aplicare și monitorizarea politicilor UE.

Header

Posturile de agenți contractuali sunt disponibile pentru o gamă largă de locuri de muncă, necesitând diferite niveluri de calificare.

Munca în instituțiile UE

O carieră în instituțiile europene oferă perspectiva unui mediu de lucru diversificat, care aduce satisfacții. Veți avea șansa să jucați un rol în viața Europei și să vă ocupați zilnic de probleme de actualitate. Aflați mai multe despre avantajele unei cariere în instituțiile UE.

Selectați tipul de contract

Aflați ce tip de contract vi se potrivește mai bine. Analizați contractele cu durată determinată și nedeterminată oferite de instituțiile UE și informați-vă cu privire la procedurile de selecție aplicabile fiecărui tip de contract.

Cum ne-am ales metoda de testare?

Testele EPSO sunt concepute și monitorizate atent de echipa noastră internă de psihologi ocupaționali și de către membrii comisiei de evaluare selectați cu grijă din toate instituțiile UE.

Găsiți răspunsuri la întrebările dumneavoastră

Parcurgeți mai întâi informațiile din secțiunea „Întrebări și răspunsuri” de pe site. Dacă nu găsiți informația căutată, trimiteți-ne întrebările prin intermediul formularului de contact.