Bine ați venit pe site-ul EU Careers

Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and challenging workplace for everyone.

...

Uniunea Europeană caută specialiști cu o experiență vastă în domeniul cooperării internaționale și al gestionării ajutoarelor destinate țărilor terțe.

Apel la cooperare pentru toate organizațiile UE implicate în promovarea și bunăstarea cetățenilor UE cu handicap.

a collage of pictures of people in different work situations

Frontex (Agenția Europeană pentru Poliția de Frontieră și Garda de Coastă), cu sediul în Polonia, dorește să creeze o listă de rezervă cu 300 de candidați care să poată fi angajați ca ofițeri de sprijin pentru proiecte și activități (asistenți). Împreună cu statele membre, Frontex asigură buna funcționare și siguranța frontierelor externe ale Europei.

picture showing computers

Aveți experiență în operarea echipamentelor audiovizuale? Comisia Europeană va recruta în curând operatori de conferință (grupa de funcții secretari/personal administrativ).

Header

Posturile de agenți contractuali sunt disponibile pentru o gamă largă de locuri de muncă, necesitând diferite niveluri de calificare.

Munca în instituțiile UE

O carieră în instituțiile europene oferă perspectiva unui mediu de lucru diversificat, care aduce satisfacții. Veți avea șansa să jucați un rol în viața Europei și să vă ocupați zilnic de probleme de actualitate. Aflați ce alte avantaje vă poate oferi o carieră în instituțiile UE.

Selectați tipul de contract

Aflați ce tip de contract vi se potrivește mai bine. Analizați contractele cu durată determinată și nedeterminată oferite de instituțiile UE și informați-vă cu privire la procedurile de selecție aplicabile fiecărui tip de contract.

Cum ne-am ales metoda de testare?

Testele EPSO sunt concepute și monitorizate atent de echipa noastră internă de psihologi ocupaționali și de către membrii comisiei de evaluare selectați cu grijă din toate instituțiile UE.

Găsiți răspunsuri la întrebările dumneavoastră

Parcurgeți mai întâi informațiile din secțiunea „Întrebări și răspunsuri” de pe site. Dacă nu găsiți informația căutată, trimiteți-ne întrebările prin intermediul formularului de contact.