Pozdravljeni na spletišču Poklicne poti v institucijah EU

Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and challenging workplace for everyone.

...

NOVO – posodobljeno 23. 3. 2020: Urad EPSO spremlja stanje in navodila v zvezi s koronavirusom in sprejema ustrezne ukrepe.

Ste usposobljeni na področju danskega, grškega/ciprskega, francoskega/belgijskega/luksemburškega, hrvaškega ali poljskega prava? Potem se lahko pridružite Sodišču Evropske unije v Luxembourgu.

Header

Pogodbeni uslužbenci se lahko zaposlijo na različnih delovnih mestih, za katera se zahtevajo različne stopnje kvalifikacij.

Bi se radi zaposlili v instituciji EU v Luxembourgu?

Poziv k sodelovanju evropskim organizacijam, ki se zavzemajo za invalidne državljane in državljanke EU in njihovo dobrobit

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Opozoriti vas želimo na lažne ponudbe za zaposlitev, ki lažno navajajo, da jih je objavil urad EPSO. Priporočamo, da ste zelo previdni glede neželenih sporočil, ki od vas zahtevajo osebne podatke ali denarno plačilo.

Zaposlitev v institucijah EU

Institucije EU ponujajo kandidatom zanimivo in izpolnjujoče delovno okolje. Izboljševati življenje prebivalcev Evrope in se vsak dan ukvarjati z aktualnimi vprašanji prinaša zadovoljstvo. Pozanimajte se, kaj še ponuja poklicna pot v institucijah EU.

Izberite vrsto zaposlitve

Ugotovite, katera vrsta zaposlitvene pogodbe je za vas najprimernejša. Preglejte pogodbe o zaposlitvi za določen in nedoločen čas, ki jih ponujajo institucije EU in se seznanite z različnimi izbirnimi postopki, ki se uporabljajo za vsako vrsto pogodbe.

Zakaj testiramo na tak način?

Teste EPSO skrbno pripravlja in spremlja ekipa hišnih poklicnih psihologov skupaj s skrbno izbranimi člani natečajne komisije iz vseh institucij EU.

Poiščite odgovore na svoja vprašanja

Ste naleteli na težave? Poiščite pomoč v Pogostih vprašanjih. Če ne najdete želenih informacij, nam vprašanje pošljite z našim kontaktnim obrazcem.