Pozdravljeni na spletišču Poklicne poti v institucijah EU

Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and challenging workplace for everyone.

...

Evropska komisija išče prevajalce za danski, nemški, finski in švedski jezik za delo v ustreznih jezikovnih oddelkih Generalnega direktorata Evropske komisije za prevajanje (DGT) v Bruslju ali Luxembourgu.

Pogodbeni uslužbenci se lahko zaposlijo na različnih delovnih mestih, za katera se zahtevajo različne stopnje kvalifikacij.

virus picture

NOVO – posodobljeno 15. 12. 2020:Urad EPSO stalno spremlja razmere v zvezi s koronavirusom (covid-19). Zaradi nepredvidljivosti razmer urad EPSO spremlja vse ustrezne previdnostne ukrepe v skladu z navodili in smernicami institucij EU in nacionalnih organov.

Bi se radi zaposlili v instituciji EU v Luxembourgu?

Poziv k sodelovanju vseh organizacij EU na področju raznolikosti in vključevanja – Pridružite se naši mreži!

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Opozoriti vas želimo na lažne ponudbe za zaposlitev, ki lažno navajajo, da jih je objavil urad EPSO. Priporočamo, da ste zelo previdni glede neželenih sporočil, ki od vas zahtevajo osebne podatke ali denarno plačilo.

Izberite vrsto zaposlitve

Ugotovite, katera vrsta zaposlitvene pogodbe je za vas najprimernejša. Preglejte pogodbe o zaposlitvi za določen in nedoločen čas, ki jih ponujajo institucije EU in se seznanite z različnimi izbirnimi postopki, ki se uporabljajo za vsako vrsto pogodbe.

Zakaj testiramo na tak način?

Teste EPSO skrbno pripravlja in spremlja ekipa hišnih poklicnih psihologov skupaj s skrbno izbranimi člani natečajne komisije iz vseh institucij EU.

Poiščite odgovore na svoja vprašanja

Ste naleteli na težave? Poiščite pomoč v Pogostih vprašanjih. Če ne najdete želenih informacij, nam vprašanje pošljite z našim kontaktnim obrazcem.