Pozdravljeni na spletišču Poklicne poti v institucijah EU

Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and challenging workplace for everyone.

...

Evropska komisija trenutno išče prevajalce za irski jezik (razred AD 5). Uspešnim kandidatom in kandidatkam se lahko ponudi pogodba za določen čas za obdobje štirih let.

Picture showing two people

Evropska komisija išče strokovnjake in strokovnjakinje za informacijsko tehnologijo za delo predvsem v Luksemburgu kot začasni uslužbenci in uslužbenke.

Evropski parlament želi zaposliti izkušeno varnostno osebje v Luksemburgu.

Header

Pogodbeni uslužbenci se lahko zaposlijo na različnih delovnih mestih, za katera se zahtevajo različne stopnje kvalifikacij.

Bi se radi zaposlili v instituciji EU v Luxembourgu?

Poziv k sodelovanju evropskim organizacijam, ki se zavzemajo za invalidne državljane in državljanke EU in njihovo dobrobit

Izberite vrsto zaposlitve

Ugotovite, katera vrsta zaposlitvene pogodbe je za vas najprimernejša. Preglejte pogodbe o zaposlitvi za določen in nedoločen čas, ki jih ponujajo institucije EU in se seznanite z različnimi izbirnimi postopki, ki se uporabljajo za vsako vrsto pogodbe.

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Opozoriti vas želimo na lažne ponudbe za zaposlitev, ki lažno navajajo, da jih je objavil urad EPSO. Priporočamo, da ste zelo previdni glede neželenih sporočil, ki od vas zahtevajo osebne podatke ali denarno plačilo.

Zakaj testiramo na tak način?

Teste EPSO skrbno pripravlja in spremlja ekipa hišnih poklicnih psihologov skupaj s skrbno izbranimi člani natečajne komisije iz vseh institucij EU.

Poiščite odgovore na svoja vprašanja

Ste naleteli na težave? Poiščite pomoč v Pogostih vprašanjih. Če ne najdete želenih informacij, nam vprašanje pošljite z našim kontaktnim obrazcem.