Pozdravljeni na spletišču Poklicne poti v institucijah EU

Ste nadarjen/a pravnik/pravnica na področju ciprskega, grškega, madžarskega, italijanskega, latvijskega ali poljskega prava? Mogoče ste ravno vi strokovnjak, ki ga Sodišče Evropske unije išče za delo v Direktoratu za raziskave in dokumentacijo.

Ste nadarjen strokovnjak na področju znanstvenih raziskav? Skupno raziskovalno središče (JRC) Evropske komisije išče motivirane strokovnjake. Kot strokovnjak za znanstvene raziskave boste skrbeli za znanstveno in tehnično podporo po meri uporabnikov pri zasnovi, razvoju, izvajanju in spremljanju politik EU.

Header

Pogodbeni uslužbenci se lahko zaposlijo na različnih delovnih mestih, za katera se zahtevajo različne stopnje kvalifikacij.

Zaposlitev v institucijah EU

Institucije EU ponujajo kandidatom zanimivo in izpolnjujoče delovno okolje. Izboljševati življenje prebivalcev Evrope in se vsak dan ukvarjati z aktualnimi vprašanji prinaša zadovoljstvo. Tukaj poiščite, kaj še ponuja poklica pot v institucijah EU morebitnim kandidatom za zaposlitev.

Izberite vrsto zaposlitve

Ugotovite, katera vrsta zaposlitvene pogodbe je za vas najprimernejša. Preglejte pogodbe o zaposlitvi za določen in nedoločen čas, ki jih ponujajo institucije EU in se seznanite z različnimi izbirnimi postopki, ki se uporabljajo za vsako vrsto pogodbe.

Zakaj testiramo na tak način?

Teste EPSO skrbno pripravlja in spremlja ekipa hišnih poklicnih psihologov skupaj s skrbno izbranimi člani natečajne komisije iz vseh institucij EU.

Poiščite odgovore na svoja vprašanja

Ste naleteli na težave? Poiščite pomoč v Pogostih vprašanjih. Če ne najdete želenih informacij, nam vprašanje pošljite z našim kontaktnim obrazcem.