Pozdravljeni na spletišču Poklicne poti v institucijah EU

Specialisti na področju arhivistike/dokumentologije

Ste specialist, motivirani za delo na področju arhivistike/dokumentologije? Evropske institucije iščejo upravne in strokovno-tehnične uslužbence za delo z dokumentarnim in arhivskim gradivom ter informacijami.

Oboroženi varnostniki in stražarji

Ali ste usposobljeni oboroženi varnostnik/stražar? Potem se pridružite Evropskemu parlamentu in Svetu Evropske unije ter prispevajte k nemotenemu vsakodnevnemu delovanju institucij EU.

Upravni uslužbenci na področju varstva podatkov

Ste motiviran(a) strokovnjak/strokovnjakinja za varstvo podatkov in imate izkušnje na področju javne uprave? Potem ste prava oseba za delo pri evropskem nadzorniku za varstvo podatkov.

Prevajalci za irski jezik

Ali odlično obvladate irščino in dobro znate dva druga jezika EU (od katerih mora biti eden angleščina, francoščina ali nemščina)? Potem boste lahko med naslednjimi prevajalci za irski jezik, ki se bodo pridružili institucijam EU!

Zakaj izbrati poklicno pot v instituciji EU

Zaposlitev v institucijah EU

Institucije EU ponujajo kandidatom zanimivo in izpolnjujoče delovno okolje. Izboljševati življenje prebivalcev Evrope in se vsak dan ukvarjati z aktualnimi vprašanji prinaša zadovoljstvo. Tukaj poiščite, kaj še ponuja poklica pot v institucijah EU morebitnim kandidatom za zaposlitev.

Prijava

Izberite vrsto zaposlitve

Ugotovite, katera vrsta zaposlitvene pogodbe je za vas najprimernejša. Preglejte pogodbe o zaposlitvi za določen in nedoločen čas, ki jih ponujajo institucije EU in se seznanite z različnimi izbirnimi postopki, ki se uporabljajo za vsako vrsto pogodbe.

Metode testiranja EPSO

Zakaj testiramo na tak način?

Teste EPSO skrbno pripravlja in spremlja ekipa hišnih poklicnih psihologov skupaj s skrbno izbranimi člani natečajne komisije iz vseh institucij EU.

Pogosta vprašanja

Poiščite odgovore na svoja vprašanja

Ste naleteli na težave? Poiščite pomoč v Pogostih vprašanjih. Če ne najdete želenih informacij, nam vprašanje pošljite z našim kontaktnim obrazcem.