Pozdravljeni na spletišču Poklicne poti v institucijah EU

Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and challenging workplace for everyone.

...

virus picture

NOVO – posodobljeno 15. 4. 2021: EPSO nenehno spremlja razvoj pandemije COVID-19. Zaradi nepredvidljivosti razmer urad EPSO spremlja vse ustrezne previdnostne ukrepe v skladu z navodili in smernicami institucij EU in nacionalnih organov.

picture showing people working around a table

Evropska komisija išče upravne uslužbence in uslužbenke s strokovnim znanjem na področju strukturnih reform ter upravne uslužbence in uslužbenke s strokovnim znanjem na področju schengenskega pravnega reda.

Ali imate delovne izkušnje na področju jedrske tehnologije? Bi se radi podali na mednarodno poklicno pot v večkulturni in raznoliki ekipi? Evropska komisija išče strokovnjake in strokovnjakinje z delovnimi izkušnjami v jedrski industriji, jedrskem raziskovalnem središču ali nacionalnem ali mednarodnem javnem organu.

Bi se radi zaposlili v instituciji EU v Luxembourgu?

Pogodbeni uslužbenci se lahko zaposlijo na različnih delovnih mestih, za katera se zahtevajo različne stopnje kvalifikacij.

Zaposlitev v institucijah EU

Institucije EU ponujajo kandidatom zanimivo in izpolnjujoče delovno okolje. Izboljševati življenje prebivalcev Evrope in se vsak dan ukvarjati z aktualnimi vprašanji prinaša zadovoljstvo. Pozanimajte se, kaj še ponuja poklicna pot v institucijah EU.

Poziv k sodelovanju vseh organizacij EU na področju raznolikosti in vključevanja – Pridružite se naši mreži!

Izberite vrsto zaposlitve

Ugotovite, katera vrsta zaposlitvene pogodbe je za vas najprimernejša. Preglejte pogodbe o zaposlitvi za določen in nedoločen čas, ki jih ponujajo institucije EU in se seznanite z različnimi izbirnimi postopki, ki se uporabljajo za vsako vrsto pogodbe.

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Opozoriti vas želimo na lažne ponudbe za zaposlitev, ki lažno navajajo, da jih je objavil urad EPSO. Priporočamo, da ste zelo previdni glede neželenih sporočil, ki od vas zahtevajo osebne podatke ali denarno plačilo.

Zakaj testiramo na tak način?

Teste EPSO skrbno pripravlja in spremlja ekipa hišnih poklicnih psihologov skupaj s skrbno izbranimi člani natečajne komisije iz vseh institucij EU.

Poiščite odgovore na svoja vprašanja

Ste naleteli na težave? Poiščite pomoč v Pogostih vprašanjih. Če ne najdete želenih informacij, nam vprašanje pošljite z našim kontaktnim obrazcem.