Välkommen till EU Careers


Are you looking for an exciting new career in a dynamic, fast-paced environment? Then look no further than the EU. Whether you're working for an EU institution or an EU agency, the EU offers a stimulating and...

virus picture

NYTT – uppdatering den 12 juli 2021: Epso fortsätter att följa smittläget och tillämpar alla försiktighetsåtgärder som EU-institutionerna och de nationella myndigheterna rekommenderar.

EU söker tekniker (lönegrad AST 3) och teknisk stödpersonal (lönegrad AST-SC 1).

Har du goda kunskaper om dataskydd och yrkeserfarenhet som dataskyddsspecialist? Är du intresserad av att säkra dataskyddet och rätten till skydd av personuppgifter i EU? I så fall är det här din chans.

Tack vare en ny flerspråkig webbplattform kan människor från hela EU för första gången lämna synpunkter på vad de förväntar sig av EU och kommentera andras idéer.

Gå med i vårt nätverk – inbjudan till alla organisationer i EU som arbetar för mångfald och inkludering.

picture showing men and women

Kontraktsanställdas arbetsuppgifter är mycket varierande och kräver olika lång utbildning och tidigare erfarenhet.

Jobba för EU

Vill du jobba på en rolig och givande arbetsplats? Vill du göra skillnad i EU och arbeta med aktuella frågor varje dag? Ta reda på vad ett EU-jobb har att erbjuda.

picture showing men and women of different ages with Luxembourg city in the background

Skulle du vilja jobba för EU-institutionerna i Luxemburg?

Få svar på dina frågor

Är det något du undrar över? Titta först bland våra vanliga frågor. Om du inte hittar svaret där, skickas du vidare till vårt kontaktformulär där du kan ställa din fråga.

internet cyber attack alert with red broken padlock icon showing unsecured data

Vi har uppmärksammats på att det cirkulerar falska jobberbjudanden som ger sken av att komma från Epso. Därför råder vi dig att vara misstänksam mot oombedda meddelanden som uppmanar dig att lämna ut personuppgifter eller betala avgifter.