Välkommen till EU Careers

Specialister inom arkiv- och dokumenthantering

Är du en motiverad arkivarie eller specialist på dokumenthantering? EU-institutionerna söker för handläggare och assistenter som kan jobba med arkivhantering och informations- och kunskapshantering.

Beväpnad säkerhets- och skyddspersonal

Är du en erfaren beväpnad säkerhets- och skyddsvakt? Då kan du hjälpa till att göra verksamheten vid EU trygg och säker genom att arbeta för Europaparlamentet och Europeiska unionens råd!

Handläggare inom dataskydd

Är du en motiverad specialist på dataskyddsregler med erfarenhet från offentlig förvaltning? Då är du den som Europeiska datatillsynsmannen söker!

Iriskspråkiga översättare

Har du utmärkta kunskaper i iriska och goda kunskaper i två andra EU-språk (varav ett måste vara engelska, franska eller tyska)? Då har du chansen att få jobb på någon av EU-institutionerna!

Varför ett EU-jobb?

Jobba för EU

Vill du jobba på en rolig och givande arbetsplats? Vill du göra skillnad i EU och arbeta med aktuella frågor varje dag? Ta reda på vad ett EU-jobb har att erbjuda.

Hur söker jag?

Välj anställningsform

Ta reda på vilken anställningsform som passar dig bäst. Läs om de olika fasta och tillfälliga anställningar som EU-institutionerna erbjuder och vilka urvalsförfaranden som gäller.

Epsos testmetoder

Varför testar vi som vi gör?

Epsos tester utvecklas och övervakas noga av vårt team av arbetspsykologer i samarbete med noggrant utvalda uttagningskommittémedlemmar från alla EU-institutioner.

Vanliga frågor

Få svar på dina frågor

Är det något du undrar över? Titta först bland våra vanliga frågor. Om du inte hittar svaret där, skickas du vidare till vårt kontaktformulär där du kan ställa din fråga.