Välkommen till EU Careers

Är du en kunnig specialist inom vetenskaplig forskning? Europeiska kommissionen gemensamma forskningscentrum söker motiverade medarbetare. Som specialist inom vetenskaplig forskning ska du ge kundstyrt vetenskapligt och tekniskt stöd för utformningen, utvecklingen, genomförandet och övervakningen av EU:s politik.

Är du en erfaren säkerhetsspecialist? Har du ett säkerhetsgodkännande eller är du beredd att genomgå en säkerhetsutredning? EU-institutionerna söker handläggare och assistenter inom säkerhetsverksamhet, teknisk säkerhet och informations- och dokumentsäkerhet.

Header

Kontraktsanställdas arbetsuppgifter är mycket varierande och kräver olika typer av utbildning.

Jobba för EU

Vill du jobba på en rolig och givande arbetsplats? Vill du göra skillnad i EU och arbeta med aktuella frågor varje dag? Ta reda på vad ett EU-jobb har att erbjuda.

Välj anställningsform

Ta reda på vilken anställningsform som passar dig bäst. Läs om de olika fasta och tillfälliga anställningar som EU-institutionerna erbjuder och vilka urvalsförfaranden som gäller.

Varför testar vi som vi gör?

Epsos tester utvecklas och övervakas noga av vårt team av arbetspsykologer i samarbete med noggrant utvalda uttagningskommittémedlemmar från alla EU-institutioner.

Få svar på dina frågor

Är det något du undrar över? Titta först bland våra vanliga frågor. Om du inte hittar svaret där, skickas du vidare till vårt kontaktformulär där du kan ställa din fråga.