Faceți cunoștință cu primul curs MOOC al EPSO!

Acasă > Depunerea candidaturii > Faceți cunoștință cu primul curs MOOC al EPSO!

Ce este un MOOC?

Un „MOOC”, abrevierea pentru Massive Online Open Course (curs on-line deschis și în masă), furnizează pe internet cursuri și pregătire pentru examene.

MOOC-urile au fost introduse pe scena mondială în 2006 și, în timp, au devenit din ce în ce mai populare în rândul celor mai prestigioase universități și organizații din lume.

MOOC-ul nostru a fost conceput pentru a le oferi candidaților potențiali un ghid cuprinzător pentru procedurile de selecție organizate de EPSO, inclusiv pentru diferitele etape și teste pe care le susțin candidații, o explicație a evaluării bazate pe competențe, o prezentare generală a cerințelor noastre de eligibilitate etc. Având în vedere că este în faza de pilot, cursul este disponibil deocamdată doar în limba engleză.

Acest curs orientativ interactiv va fi îmbunătățit în continuare și dezvoltat pe baza reacțiilor utilizatorilor înainte de a fi pus la dispoziție în toate limbile oficiale ale UE.

Iată ce module propunem:

  1. Tot ce trebuie să știți înainte de a vă înscrie;
  2. Cum să vă înscrieți corect;
  3. Cum să vă sporiți șansele de reușită;
  4. Lucruri de știut despre lista de rezervă.

Modulele enumerate mai sus urmăresc să simplifice și să explice procesul nostru de selecție oferind, în același timp, indicații utile și o imagine de ansamblu cu privire la munca în instituții.

Accesați MOOC-ul (site extern).