Αρχική σελίδα > Important info

Important info

Η EPSO ετοίμασε μια επισκόπηση των προσαρμογών που μπορούν να γίνουν κατά τις δοκιμασίες για τους υποψηφίους με αναπηρία ή ειδικές ανάγκες, στις οποίες περιλαμβάνονται η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός.

Σε αυτό το έγγραφο αποσαφηνίζεται ο όρος των εύλογων προσαρμογών και παρέχεται γλωσσάριο των δυνατών προσαρμογών. Για κάθε είδος προσαρμογής, μπορείτε να δείτε σε τι ακριβώς συνίσταται η προσαρμογή, σε ποιο στάδιο της δοκιμασίας και σε ποια εξεταστικά κέντρα είναι δυνατή και ποιος είναι υπεύθυνος για την πραγματοποίησή της.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι το γλωσσάριο των προσαρμογών είναι απλώς ενδεικτικό. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε άλλη επιπλέον προσαρμογή ανάλογα με τις δικές σας ειδικές ανάγκες και τα δικά σας χαρακτηριστικά. Πρόκειται για ένα εξελισσόμενο έγγραφο που θα επικαιροποιείται τακτικά με βάση τις εξελίξεις στον τομέα των εύλογων προσαρμογών, τα νέα αιτήματα υποψηφίων για προσαρμογές κατά τις δοκιμασίες επιλογής και τις νέες παρεχόμενες προσαρμογές.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την πολιτική της EPSO σχετικά με την ισότητα και τη διαφορετικότητα; Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για τις ίσες ευκαιρίες.

Δείτε το βίντεο που έχουμε ετοιμάσει για τις εύλογες προσαρμογές και τις οδηγίες μας βήμα προς βήμα για το πώς να ζητήσετε ειδικές προσαρμογές κατά τις δοκιμασίες επιλογής.

Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (epso-accessibility@ec.Europa.eu).

Ημερομηνία ανάρτησης: 02/07/2020 - 13:00

ΤΙ;

Θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στη Γενική Γραμματεία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε διάφορους τομείς, αποκλειστικά για ασκούμενους με αναπηρία. Το πρόγραμμα αυτό εγγυάται 4-6 θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης κάθε χρόνο για υπηκόους της ΕΕ με αναγνωρισμένη αναπηρία. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο πανεπιστημίου ή να φοιτούν στο τρίτο έτος (ή ισοδύναμο) ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 

ΠΟΤΕ;

Η υποβολή αιτήσεων για την περίοδο Σεπτεμβρίου 2020 - Ιανουαρίου 2021 είναι ανοικτή από τις 17 Φεβρουαρίου (μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών) έως τις 16 Μαρτίου 2020 (μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών).

 

ΠΩΣ;

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον ιστότοπο του Συμβουλίου.

Ημερομηνία ανάρτησης: 17/02/2020 - 09:59

Στην EPSO πιστεύουμε στην ισότητα και την πολυμορφία και τις προωθούμε σε όλες τις διαδικασίες μας επιλογής προσωπικού.

Ειδικότερα, επιθυμούμε να απευθυνθούμε στους πολίτες της ΕΕ με αναπηρία (ή διάφορα προβλήματα υγείας) και να τους ενθαρρύνουμε να υποβάλουν αίτηση για να εργαστούν στα όργανα ή τους οργανισμούς της ΕΕ.

Είναι επίσης ευκαιρία να ενημερώσουμε τους πολίτες και πιθανούς υποψηφίους σχετικά με την πολιτική μας υπέρ της ισότητας και της πολυμορφίας και να τους παρουσιάσουμε τα ειδικά μέτρα που ισχύουν για υποψηφίους με αναπηρία (συμπεριλαμβανομένων διαφόρων προβλημάτων υγείας) καθώς και τα πρακτικά εργαλεία μέσω των οποίων μπορούν να ζητούν ειδικές προσαρμογές κατά τις δοκιμασίες επιλογής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση συνεργασίας, επισκεφτείτε την ειδική σελίδα.

Ημερομηνία ανάρτησης: 03/12/2019 - 10:00