Etusivu > Important info

Important info

VIPTechJob-verkkosovellus auttaa heikkonäköisiä löytämään työmahdollisuuksia.

EPSO tukee tätä hanketta, ja EPSOn sivustolla ilmoitetut avoimet työpaikat näytetään myös VIPTechJob-sivustolla.

Tutustu työmahdollisuuksiin EU-elimissä ja muiden työnantajien palveluksessa VIPTechJob-sovelluksen avulla.

 

EPSO haluaa tavoittaa vammaiset ja muut erityisjärjestelyjä tarvitsevat kansalaiset ja kannustaa heitä hakemaan EU-tehtäviin.

EPSO onkin esittänyt yhteistyöpyynnön kaikille EU:n vammaisjärjestöille, jotka ovat mukana vammaisten oikeuksien ja hyvinvoinnin edistämisessä. Lisätietoa EPSOn yhteistyöpyynnöstä.

Julkaisupäivä: 11/08/2020 - 09:32

EPSO on laatinut yhteenvedon mukautuksista, joita voidaan tarjota valintakokeissa sellaisille hakijoille, joilla on toimintarajoite tai muita erityistarpeita, kuten raskaana olevat ja imettävät hakijat.

Kyseisessä asiakirjassa selitetään, mitä kohtuullisilla mukautuksilla tarkoitetaan. Lisäksi siinä on sanasto mukautuksista, joita voidaan tarjota. Kunkin mukautustyypin osalta selitetään, mitä se sisältää, missä koevaiheessa ja missä testikeskuksissa se voidaan tarjota ja kuka vastaa sen tarjoamisesta.

Lisätietoa

Huom. Mukautuksia koskeva sanasto on vain suuntaa-antava, joten omien erityistarpeiden ja -tilanteen perusteella on aina mahdollisuus pyytää muita järjestelyjä. Sanastoa päivitetään säännöllisesti kohtuullisten mukautusten alalla tapahtuvan kehityksen, hakijoiden valintakokeiden yhteydessä esittämien erityisjärjestelypyyntöjen ja myönnettyjen uusien mukautusten perusteella.

Lisätietoja EPSOn tasa-arvo- ja monimuotoisuuspolitiikasta on EPSOn sivuston Yhtäläiset mahdollisuudet -osiossa.

Video kohtuullisista mukautuksista ja esite, jossa kerrotaan vaiheittain erityisjärjestelyjen pyytämisestä valintakokeissa.

Lisätietoja voi pyytää osoitteesta epso-accessibility@ec.europa.eu.

Julkaisupäivä: 02/07/2020 - 13:00

MITÄ

Euroopan unionin neuvoston pääsihteeristö takaa 4–6 palkallista eri alojen harjoittelujaksoa vuodessa EU:n kansalaisille, joilla on tunnustettu vamma. Hakijalla on oltava korkeakoulututkinto tai hänen on oltava kolmannen vuoden korkeakouluopiskelija (tai vastaava).

 

MILLOIN

Hakuaika harjoittelujaksolle syyskuu 2020 – tammikuu 2021 alkaa 17. helmikuuta (klo 12.00 Keski-Euroopan aikaa) ja päättyy 16. maaliskuuta 2020 (klo 12.00 Keski-Euroopan aikaa).

 

MITEN

Lisätietoja ja hakuohjeita on EU:n neuvoston verkkosivustolla.

Julkaisupäivä: 17/02/2020 - 09:59

EPSO haluaa edistää tasa-arvoa ja monimuotoisuutta kaikkien henkilövalintamenettelyjen yhteydessä.

Erityisesti EPSO haluaa tavoittaa vammaiset ja muut erityisjärjestelyitä tarvitsevat kansalaiset ja kannustaa heitä osallistumaan EU-toimielinten ja -virastojen hakukilpailuihin.

EPSO haluaa myös levittää mahdollisille hakijoille ja muille kansalaisille tietoa EPSOn tasa-arvoa ja monimuotoisuutta edistävästä toimintapolitiikasta, mahdollisuuksista ottaa hakijoiden erityistarpeet huomioon hakumenettelyissä sekä siitä, kuinka erityisjärjestelyjä voi hakea.

Lisätietoa yhteistyöpyynnöstä

Julkaisupäivä: 03/12/2019 - 10:00