Acasă > Important info

Important info

VIPTechJob is a web application helping visually impaired people to find a job in a more accessible way.

EPSO fully supports this project, and its job opportunities are displayed on VIPTechJob’s website.

Discover EU careers opportunities and many other on VIPTechJob app.

 

EPSO would like to attract more talent with disabilities and specific needs.

Therefore a call for cooperation to all EU disability organisations involved in the promotion and welfare of persons with disabilities was launched. Discover more about this call.

Data postării: 11/08/2020 - 09:32

EPSO a publicat un document cu amenajările posibile la testele de selecție pentru candidații cu handicap sau cu nevoi specifice, inclusiv pentru candidatele însărcinate sau care alăptează.

Documentul cuprinde definiția pe care o dăm amenajărilor corespunzătoare și propune un glosar al amenajărilor posibile. Pentru fiecare tip de amenajare, puteți vedea ce presupune, în ce fază de testare și în ce centre de testare este posibil să fie acordată și cine este responsabil de furnizarea acesteia.

Detalii aici.

Menționăm că glosarul amenajărilor posibile este doar orientativ și nu este exhaustiv. Puteți solicita întotdeauna alte amenajări, în funcție de nevoile și afecțiunile dumneavoastră specifice. Documentul va fi actualizat regulat în funcție de evoluția amenajărilor corespunzătoare, de noile cereri de ajustări pentru testele de selecție trimise de către candidații noștri și de noile amenajări acordate.

Doriți să aflați mai multe despre politica EPSO privind egalitatea și diversitatea? Consultați pagina noastră privind egalitatea de șanse.

Urmăriți materialul nostru video cu privire la amenajările corespunzătoare și citiți ghidul cu etapele necesare pentru a solicita ajustări speciale la testele de selecție.

Dacă doriți informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați (epso-accessibility@ec.Europa.eu).

Data postării: 02/07/2020 - 13:00

DESPRE CE ESTE VORBA?

Stagiu plătit la Secretariatul General al Consiliului Uniunii Europene, în diferite domenii, rezervat stagiarilor cu handicap. Programul garantează 4-6 stagii remunerate pe an pentru cetățenii UE care suferă de un handicap recunoscut. Candidații trebuie să aibă diplomă de licență sau să fie în ultimul an de facultate.

 

CÂND?

Vă puteți depune candidatura pentru perioada septembrie 2020 - ianuarie 2021 de pe 17 februarie (12:00 ora Belgiei) până pe 16 martie 2020 (12:00 ora Belgiei).

 

CUM?

Găsiți detalii despre stagiu și depunerea candidaturilor pe site-ul Consiliului.

Data postării: 17/02/2020 - 09:59

Noi, cei de la EPSO, credem în egalitate și diversitate și promovăm aceste principii în toate procedurile de selecție pe care le organizăm.

Am dori ca mesajul nostru să ajungă la cetățenii UE cu handicap (inclusiv cu diverse afecțiuni medicale), pentru a-i încuraja să vină să lucreze în instituțiile sau agențiile UE.

Apelul la cooperare este și o bună ocazie de a-i informa pe cetățeni și pe potențialii candidați cu privire la politica noastră în materie de egalitate și diversitate și la ajustările care se pot face pentru candidații cu handicap/afecțiuni medicale. Ne-am dori și să le arătăm exact cum pot solicita ajustări speciale în cadrul testelor de selecție.

Pentru mai multe informații privind apelul la cooperare, vă rugăm să vizitați pagina dedicată.

Data postării: 03/12/2019 - 10:00