Domača stran > Important info

Important info

KAJ

Plačano pripravništvo na različnih področjih za pripravnike invalide pri generalnem sekretariatu Sveta Evropske unije. Za državljane in državljanke EU s priznano invalidnostjo je v okviru programa letno na voljo 4 do 6 plačanih pripravništev. Kandidati in kandidatke morajo imeti univerzitetno diplomo ali biti študenti tretjega letnika (ali enakovredne stopnje) visokošolske ustanove.

 

KDAJ

Za obdobje pripravništva od septembra 2020 do januarja 2021 je rok za oddajo prijav od 17. februarja (opoldne, po bruseljskem času) do 16. marca 2020 (opoldne, po bruseljskem času).

 

KAKO

Več informacij je na voljo na spletišču Sveta.

Datum objave: 17/02/2020 - 09:59

Na uradu EPSO verjamemo v enakost in različnost ter ju dejavno spodbujamo v vseh naših izbirnih postopkih.

Zato se želimo obrniti na državljane in državljanke EU z invalidnostjo (vključno z različnimi zdravstvenimi težavami) ter jih spodbuditi k prijavi za delo v institucijah in agencijah EU.

Ob tej priložnosti lahko našim državljanom in državljankam ter morebitnim kandidatom predstavimo našo politiko enakosti in različnosti, posebne ukrepe za kandidate z invalidnostjo (vključno z različnimi zdravstvenimi težavami) in nekaj praktičnih navodil, kako zahtevati posebne prilagoditve testnega okolja.

Več informacij o pozivu k sodelovanju boste našli na tej strani.

Datum objave: 03/12/2019 - 10:00