Asszisztens – Adatelemzés és adattudomány

Jelentkezési időszak kezdete: 
09/01/2020
Initial deadline: 
06/02/2020 - 12:00(brüsszeli idő szerint)
Határidő: 
20/02/2020 - 12:00(brüsszeli idő szerint) (extended)
Besorolás: 
Intézmény / Ügynökség: 
A szerződés típusa: 

Mielőtt jelentkezne a kiválasztási eljárás(ok)ra, olvassa el az összes fontos dokumentumot, és ellenőrizze, hogy megfelel-e az összes pályázati feltételnek a jelentkezés érvényesítésének időpontjában.

Figyelem: a pályázóknak a jelentkezési időszak zárónapján meg kell felelniük valamennyi jelentkezési feltételnek, beleértve az állampolgárságot is. Ezért kérjük, tartsa szem előtt, hogy amennyiben az Egyesült Királyság 2020. január 31-én kilép az Európai Unióból, Önnek a jelentkezési időszak zárónapján rendelkeznie kell a 27 tagúra csökkent EU-t alkotó tagállamok egyikének állampolgárságával ahhoz, hogy részt vehessen az EPSO kiválasztási eljárásaiban.

Jelentkezés

Ha úgy döntött, hogy jelentkezik, kövesse az alábbi utasításokat:

 1. Ha még nincs EPSO-fiókja, hozzon létre egyet. Szigorúan tilos több EPSO-fiókot nyitni. A több EPSO-fiókkal rendelkező pályázók kizárhatók a kiválasztási eljárásból. Ha bizonytalan, olvassa el a gyakran feltett kérdésekre adott válaszokat vagy lépjen kapcsolatba velünk.
 2. Kattintson a lenti „JELENTKEZÉS” gombra.
 3. Lépjen be EPSO-fiókjába.
 4. Nézze meg az útmutatóban, hogyan kell kitöltenie a jelentkezési lapot. Jelentkezéskor figyelmesen kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat!
  Nehezen tud hozzáférni egyes oldalakhoz vagy tartalmakhoz? Az akadálymentesítés nagyon fontos szempont az EPSO-nál: az általunk közölt tartalmak és a kiválasztási eljárások hozzáférhetőségét folyamatosan javítjuk. Még mindig nehezen tud hozzáférni weboldalunk bizonyos részeihez és/vagy bizonyos dokumentumainkhoz? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! El tudjuk küldeni Önnek az akadálymentesített verziót, vagy más módon tudunk segíteni Önnek.
 5. Kérjük, nézzen utána a versenyvizsga-felhívásban vagy a pályázati felhívásban, hogy milyen nyelven (nyelveken) kell benyújtani a jelentkezési lapot.
  Figyelem: a vizsgabizottság és a munkaerő-felvételt hirdető szervezeti egységek korlátozott számú közvetítő nyelven járnak el (a legszélesebb körben használt uniós hivatalos nyelveken), ezért nagyban megkönnyítené a majdani kiválasztási és/vagy felvételi eljárást, ha Ön a jelentkezési lapot e nyelvek valamelyikén töltené ki.
 6. A jelentkezési lap kitöltése időigényes folyamat. Ne hagyja az utolsó pillanatra! A határidő lejárta után az EPSO nem fogad el jelentkezést.
 7. Ügyeljen rá, hogy a megfelelő besorolási fokozatot/nyelvet/profilt válassza ki (ha van ilyen választási lehetőség). Ha nem biztos abban, hogy melyik besorolási fokozatot/nyelvet/profilt kell kiválasztania, nézzen utána a versenyvizsga-felhívásban vagy a pályázati felhívásban.

Tervezett menetrend

Az oldal tartalma tájékoztató jellegű. Az EPSO fenntartja magának a jogot, hogy az itt közölt információkat bármikor frissítse.

A pályázókat kizárólag az EPSO-fiókjukon keresztül (levelekben és üzenetekben) értesítjük a végleges és megerősített információkról/menetrendekről.

Jelentkezni lehet 09/01/2020
Initial deadline06/02/2020 - 12:00(brüsszeli idő szerint)
Jelentkezési határidő (extended) 20/02/2020 - 12:00(brüsszeli idő szerint)