Administrateurs (rang AD5)

Referentie: 
Solliciteren vanaf: 
23/05/2019
Solliciteer voor: 
25/06/2019 - 12:00(Brusselse tijd)
Niveau: 
Instelling/Agentschap: 

Selectieprocedure

 • De selectieprocedure bestaat uit verschillende fasen. Alle datums en tijden zijn indicatief, tenzij zij bevestigd zijn.
 • Het sollicitatieformulier voor deze selectieprocedure bestaat uit twee delen met verschillende deadlines: In het eerste deel vult u in welke talen u kent, en bevestigt u dat u aan de eisen voldoet. In het tweede deel kiest u de talen 1 en 2, en vult u de rest van het sollicitatieformulier in (over uw diploma, motivatie, werkervaring, enz.).
 • Kort na de deadline voor het eerste deel maakt EPSO de talen voor deze selectieprocedure bekend.
 • U mag alleen door naar de volgende fase van de selectie als u zich voor beide delen aan de deadline houdt. Let op: de deadline is niet voor beide delen hetzelfde!
 • Wij houden contact met u via uw EPSO-account. Daar vindt u alle informatie over het verloop van uw sollicitatie, zoals uitnodigingen voor de tests en uw testresultaten.
 • Om goed op de hoogte te blijven, moet u ten minste twee keer per week uw EPSO-account raadplegen, zolang de selectieprocedure loopt.

Sollicitatie

Bent u klaar met de zelfevaluatie en de zelfbeoordelingstests, en besluit u te solliciteren? Volg dan deze instructies:

 1. Maak een EPSO-account aan, voor zover u dat nog niet eerder heeft gedaan.
 2. Zorg dat u niet bent aangemeld.
 3. Klik hieronder op SOLLICITEREN.
 4. Meld u daarna aan met uw EPSO-account.
 5. Lees de instructies voor het invullen van het formulier. Volg bij het invullen van het sollicitatieformulier ook de aanwijzingen die u op het scherm ziet. Omdat de sollicitatie in twee stappen verloopt, kunt u sommige delen van het sollicitatieformulier pas tijdens de tweede stap invullen.

  Toegankelijkheidsproblemen? Toegankelijkheid is erg belangrijk voor EPSO en we proberen constant de toegankelijkheid van onze communicatie- en selectieprocedures te verbeteren. Heeft u nog steeds moeite om sommige delen van onze website en/of documenten te lezen? Neem dan contact op!
   
 6. Het aanvraagformulier is beschikbaar in 24 talen. In de aankondiging van het vergelijkend onderzoek leest u  in welke taal of talen u uw sollicitatieformulier moet indienen.
  Houd er rekening mee dat de jury en de aanwervende diensten in een beperkt aantal voertalen (de meest gangbare officiële talen van de EU) werken. We moedigen u daarom aan uw aanvraagformulier in één van deze talen in te vullen. Dat maakt de selectieprocedure en uw eventuele aanwerving later makkelijker.
   
 7. Het invullen van het sollicitatieformulier kost heel wat tijd. Stel het daarom niet te lang uit. EPSO aanvaardt geen sollicitaties die na de deadline binnenkomen.
 8. Zorg dat u de juiste keuze maakt qua rang/niveau/taal/profiel (indien van toepassing). Raadpleeg bij twijfel de aankondiging van het vergelijkend onderzoek of de oproep tot het indienen van blijken van belangstelling.

Voorlopige planning

Deze pagina heeft uitsluitend indicatieve waarde. EPSO kan de getoonde informatie op elk moment wijzigen en publiceert regelmatig updates.

Opening inschrijvingen23/05/2019
Uiterste inschrijvingsdatum 25/06/2019 - 12:00(Brusselse tijd)
Opening inschrijvingen tweede fase7/2019(onder voorbehoud)
Reserveren meerkeuzetests28/08/2019 - 03/09/2019
Meerkeuzetoetsen per computer: toetsperiode04/09/2019 - 08/10/2019
Tussentijdse toets (e-tray)12/2019 - 1/2020(onder voorbehoud)
Casestudy3/2020 - 4/2020(onder voorbehoud)
Assessment4/2020 - 5/2020(onder voorbehoud)
Bekendmaking resultaten (reservelijst)6/2020(onder voorbehoud)