Administratorer med akademisk baggrund

Reference: 
Åbent for ansøgninger: 
23/05/2019
Frist: 
25/06/2019 - 12:00(Bruxellestid)
Lønklasse: 
Institution/agentur: 
Kontrakttype: 

Før du går i gang med at ansøge om at tage denne udvælgelsesprøve, er det en god idé at gennemgå følgende trin, som giver dig mulighed for at tænke nøje over din motivation for at ansøge og dine chancer for at bestå prøven, der er udformet som en konkurrence.

  1. Læs meddelelsen om udvælgelsesprøven for at sikre dig, at du opfylder alle ansøgningskravene på det tidspunkt, hvor du validerer din ansøgning.
  2. Udfyld spørgeskemaet "EU Career, My Career?", som hjælper dig med at afgøre, om en karriere i EU er noget for dig. 
  3. Tag selvevalueringstestene, som er en simulering af de rigtige computerbaserede prøver, som du skal tage i løbet af udvælgelsesprocessen.

Spørgeskemaet og selvevalueringstestene skal hjælpe dig med at afgøre, om du vil kunne leve op til de høje standarder, der gælder for EU-ansatte.

  • Det tager mellem 90 og 120 minutter både at udfylde spøgeskemaet "EU Career, My Career?" og tage selvevalueringstestene.
  • Der er ikke tale om stopprøver, og dine resultater hverken gemmes eller indgår i den videre bedømmelse, hvis du vælger at ansøge.
  • Hvis du har problemer med at få adgang til og udfylde spørgeskemaet på grund af et handicap og/eller særlige behov, bedes du kontakte EPSO's kontaktcenter for ansøgere.
  • Hvis du støder på et teknisk problem, mens du tager testen, skal du kontakte vores serviceudbyder.

Klik på dit sprog for at starte testene:

Eller klik på din ansøgning