Administratori debutanți absolvenți de studii superioare

Referință: 
Înscrieri începând cu: 
23/05/2019
Termen limită: 
25/06/2019 - 12:00(ora Bruxelles-ului)
Grad: 
Instituție/Agenție: 
Tip de contract: 

Înainte de a începe să completați formularul de înscriere la acest concurs, vă recomandăm să parcurgeți etapele de mai jos, care vă vor permite să vă evaluați serios motivația și șansele de reușită la procedura noastră competitivă de selecție.

  1. Citiți anunțul de concurs  pentru a vă asigura că îndepliniți toate cerințele la data la care vă validați candidatura.
  2. Completați chestionarul „Mi s-ar potrivi o carieră în instituțiile UE?”. Vă va ajuta să vă dați seama în ce măsură vă corespunde o carieră în instituțiile UE. 
  3. Faceți testele de autoevaluare  - o simulare a testelor pe calculator pe care le veți susține în cadrul procedurii de selecție.

Chestionarul și testele de autoevaluare ar trebui să vă ajute să vedeți în ce măsură îndepliniți standardele la care trebuie să se ridice un funcționar al UE.

  • Veți avea nevoie de 90-120 de minute pentru a completa chestionarul și testele de autoevaluare.
  • Rezultatele nu sunt eliminatorii și nu sunt înregistrate sau luate în considerare în cazul în care decideți să vă înscrieți la o procedură de selecție.
  • Dacă aveți probleme în a accesa și completa acest chestionar din cauza unui handicap și/sau a unor nevoi speciale, puteți contacta Serviciul de contact pentru candidați din cadrul EPSO.
  • Dacă întâmpinați probleme tehnice pe parcursul testului, vă rugăm să contactați furnizorul nostru de servicii .

Pentru a începe testele, faceți clic pe limba dvs.

Sau continuați cu procedura de înscriere