Etusivu > Avoimet työpaikat > Kilpailu > Iirinkieliset (GA) lingvistijuristit

Iirinkieliset (GA) lingvistijuristit

Hakuaika alkaa: 
18/11/2021
Initial deadline: 
21/12/2021 - 12:00(Brysselin aikaa)
Hakuaika päättyy: 
25/01/2022 - 12:00(Brysselin aikaa) (extended)
Toimipaikat: 
Palkkaluokka: 
Toimielin/Virasto: 
Sopimuksen tyyppi: 

Ennen kuin päätät osallistumisestasi valintamenettelyyn, lue siihen liittyvät asiakirjat huolellisesti ja varmista, että täytät kaikki kelpoisuusvaatimukset sinä päivänä, jona validoit hakemuksesi.

Valintamenettely

 • Valintamenettely käsittää useita vaiheita. Ellei päivämäärää ja kellonaikaa ole vahvistettu, ilmoitettua aikataulua olisi pidettävä alustavana.
 • Pidämme sinuun yhteyttä EPSO-tilisi kautta.  Tililläsi ovat kaikki tiedot, jotka liittyvät valintamenettelyn etenemiseen, kuten kutsut kokeisiin, koetulokset ym.
 • Tarkista EPSO-tilisi vähintään kahdesti viikossa valintamenettelyn aikana.
 • Huomaa, että kokeissa vaaditun vähimmäispistemäärän saavuttaminen ei takaa kilpailussa mukana pysymistä.
  Valintamenettelyn seuraavaan vaiheeseen pääsevät vain hakijat, jotka ovat saaneet kaikkein parhaimmat pisteet.

Hakemus

Jos päätät tehdä hakemuksen, toimi seuraavasti:

 1. Luo itsellesi EPSO-tili (jos sinulla ei vielä ole sellaista). Useamman kuin yhden EPSO-tilin luominen on ehdottomasti kielletty. Jos olet luonut useamman kuin yhden tilin, sinut voidaan sulkea pois valintamenettelystä missä tahansa menettelyn vaiheessa. Lisätietoa saat Usein kysyttyä -osiosta tai ottamalla yhteyttä EPSOon.
 2. Napsauta oheista Tee hakemus -painiketta.
 3. Kirjaudu sisään EPSO-tilillesi.
 4. Lue lomakkeen täyttöohjeet. Noudata hakemusta laatiessasi näytöllä näkyviä ohjeita.
  Esteettömyysongelmia? Esteettömyys on tärkeä asia EPSOlle, ja kehitämme jatkuvasti tiedotuksemme ja valintamenettelyjemme esteettömyyttä. Onko sinulla vielä ongelmia verkkosivustomme ja/tai asiakirjojemme käytössä? Ota meihin yhteyttä! Aineistot ovat saatavilla esteettömissä tiedostomuodoissa, ja tarvittaessa annamme myös lisätukea.
 5. Kiinnostuksenilmaisupyyntö tai kilpailuilmoitus sisältää ohjeet siitä, millä kielellä sinun on toimitettava hakemuslomake.
  Muista, että valintalautakunta ja palvelukseen ottavat yksiköt käyttävät työssään vain muutamia työkieliä (useimpien osaamia EU:n virallisia kieliä). Tästä syystä hakemuslomake kannattaa täyttää jollakin näistä kielistä valintamenettelyn ja/tai mahdollisten myöhempien palvelukseenottomenettelyjen helpottamiseksi.
 6. Hakulomakkeen täyttö vie aikaa. Älä siis jätä sitä viime hetkeen. EPSO ei voi hyväksyä hakemuksia, jotka saapuvat annetun määräajan jälkeen.
 7. Muista valita oikea palkkaluokka/kieli/profiili (tapauksen mukaan). Jos et ole varma, mikä palkkaluokka/kieli/profiili sinun on valittava, tarkista asia kilpailuilmoituksesta tai kiinnostuksenilmaisupyynnöstä.

Ohjeellinen aikataulu

Nämä tiedot ovat ohjeellisia. EPSOlla on oikeus muuttaa niitä milloin tahansa.

Tietoja päivitetään säännöllisesti. Lopulliset ja vahvistetut tiedot ja aikataulut lähetetään aina kirjallisesti hakijoiden EPSO-tileille.

Hakuaika alkaa18/11/2021
Initial deadline21/12/2021 - 12:00(Brysselin aikaa)
Hakuaika päättyy (extended) 25/01/2022 - 12:00(Brysselin aikaa)