Forside > Jobmuligheder > Udvælgelsesprøve > Administratorstillinger inden for rumområdet

Administratorstillinger inden for rumområdet

Åbent for ansøgninger: 
16/06/2022
Frist: 
19/07/2022 - 12:00(Bruxellestid)
Sted/steder: 
Lønklasse: 
Institution/agentur: 
Kontrakttype: 

Inden du beslutter dig for, om du vil ansøge om at deltage i denne/disse udvælgelsesprøve(r), bedes du læse alle de relevante dokumenter for at sikre dig, at du opfylder alle kravene for deltagelse på den dato, hvor du validerer din ansøgning.

Udvælgelsesprocedure

 • Udvælgelsesproceduren foregår i flere trin. Medmindre tid og dato er bekræftet, skal alle tidspunkter anses for vejledende.
 • Vi kommunikerer med dig gennem din EPSO-konto. Der finder du alle oplysninger om udviklingen i din udvælgelsesprocedure, f.eks. invitationer til tests, dine testresultater osv.
 • Tjek din EPSO-konto mindst to gange om ugen under udvælgelsesproceduren.
 • Vær opmærksom på, at det ikke er tilstrækkeligt at opnå det krævede antal minimumspoint.
  Kun de allerbedste går videre til næste trin i proceduren.

Ansøgning

Hvis du beslutter dig for at ansøge, skal du følge disse trin:

 1. Opret en EPSO-konto, hvis du ikke allerede har en. Det er strengt forbudt at have mere end én EPSO-konto – hvis du har oprettet mere end en konto, kan du når som helst i udvælgelsesproceduren blive udelukket fra deltagelse. Se vores side med spørgsmål og svar, eller kontakt os, hvis du er i tvivl om noget.
 2. Klik på ANSØG nedenfor.
 3. Log ind på din EPSO-konto.
 4. Læs vejledningen i, hvordan du udfylder formularen. Når du udfylder formularen, skal du sørge for at følge instrukserne på skærmen.
  Har du problemer med at få adgang? Tilgængelighed er vigtig for EPSO, og vi arbejder hele tiden på at gøre det nemt at få adgang til vores kommunikation og udvælgelsesprocedurer. Har du fortsat problemer med at få adgang til dele af vores website og/eller dokumenter? Så kontakt os! Vi kan sørge for tilgængelige formater eller anden hjælp.
 5. Læs nærmere om, hvilke sprog du skal bruge, når du udfylder ansøgningsformularen i meddelelsen om udvælgelsesprøven eller indkaldelsen af interessetilkendegivelser.
 6. Det tager lang tid at udfylde ansøgningsformularen, så vent ikke til sidste øjeblik. EPSO accepterer ikke ansøgninger fra ansøgere, som ikke overholder den angivne indsendelsesfrist.
 7. Sørg for at vælge korrekt lønklasse/sprog/profil, hvis det er nødvendigt. Er du usikker på dit valg af lønklasse/sprog/profil, så se nærmere i meddelelsen om udvælgelsesprøven eller indkaldelsen af interessetilkendegivelser.

Vejledende tidslinje

Disse oplysninger er kun vejledende. EPSO forbeholder sig retten til at ændre oplysningerne når som helst, og vi opdaterer siden med jævne mellemrum.

De endelige og bekræftede oplysninger/tidsplaner sendes kun pr. brev og meddelelser til ansøgernes EPSO-konto.

Åbning for ansøgninger16/06/2022
Ansøgningsfrist 19/07/2022 - 12:00(Bruxellestid)