Acasă > Posturi disponibile > Concurs > Administratori în domeniul spațial

Administratori în domeniul spațial

Înscrieri începând cu: 
16/06/2022
Termen limită: 
19/07/2022 - 12:00(ora Bruxelles-ului)
Grad: 
Instituție/Agenție: 
Tip de contract: 

Înainte de a decide dacă doriți să vă înscrieți la această procedură/aceste proceduri de selecție, citiți toate documentele importante pentru a vă asigura că îndepliniți toate criteriile de eligibilitate la data validării candidaturii.

Procedura de selecție

 • Procedura de selecție cuprinde mai multe etape. Dacă nu au fost confirmate data și ora, toate termenele trebuie considerate ca fiind orientative.
 • Vom comunica cu dvs. prin mesaje pe care vi le vom trimite în contul dvs. EPSO. Acolo veți găsi toate informațiile cu privire la etapele parcurse în cadrul procedurii, cum ar fi invitații de participare la teste, rezultatele testelor etc.
 • Vă rugăm să vă consultați contul EPSO cel puțin de două ori pe săptămână în timpul procedurii de selecție.
 • Trebuie să luați în considerare faptul că nu este suficient să obțineți note de trecere la teste.
  Numai candidații cu cel mai bun punctaj vor putea trece la următoarea etapă a procedurii de selecție.

Înscrierea

Dacă decideți să vă înscrieți, vă rugăm să urmați instrucțiunile de mai jos:

 1. Creați-vă contul EPSO (dacă nu aveți încă un cont). Este strict interzis să aveți mai multe conturi EPSO. Dacă aveți mai multe conturi, puteți fi exclus în orice moment din procedura de selecție. Consultați secțiunea „Întrebări și răspunsuri” sau contactați-ne dacă nu sunteți sigur.
 2. Faceți clic pe ÎNSCRIERE.
 3. Conectați-vă la contul dumneavoastră EPSO.
 4. Citiți instrucțiunile privind completarea formularului. Când vă înscrieți, asigurați-vă că urmați instrucțiunile de pe ecran.
  Întâmpinați dificultăți în materie de accesibilitate? Accesibilitatea este foarte importantă pentru EPSO. Lucrăm intens la ameliorarea accesibilității procedurilor de selecție și a mijloacelor prin care comunicăm. Aveți încă dificultăți în a accesa unele părți ale site-ului nostru și/sau unele documente? Vă rugăm să ne contactați! Vă putem pune la dispoziție formate accesibile sau vă putem oferi asistență.
 5. Consultați anunțul de concurs sau cererea de exprimare a interesului pentru instrucțiuni cu privire la limba/limbile în care trebuie să depuneți formularul de candidatură.
 6. Completarea formularului de candidatură necesită timp. Vă recomandăm să nu așteptați până în ultimul moment. EPSO nu poate accepta formularele candidaților care nu respectă termenul de depunere indicat.
 7. Asigurați-vă că ați selectat, dacă e cazul, gradul/limba/profilul corect. Dacă nu sunteți sigur ce grad/limbă/profil să selectați, consultați anunțul de concurs sau cererea de exprimare a interesului.

Calendar indicativ

Aceste informații au caracter informativ. EPSO își rezervă dreptul de a le modifica în orice moment și publică actualizări periodice.

Informațiile/Planificările definitive și confirmate se comunică numai prin scrisori și mesaje trimise în conturile EPSO ale candidaților.

Data începerii înscrierilor16/06/2022
Termen de înscriere 19/07/2022 - 12:00(ora Bruxelles-ului)